Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Povestea fabuloasă a DJ-iţei de la Xtra Night Show! Vika Jigulina: Mi-a fost greu când am ajuns în România

 

Are milioane de fani în toată lumea, însă puţini ştiu povestea fabuloasă din spatele zâmbetului ei impecabil. Vorbesc despre Vika Jigulina, una dintre cele mai sexy dj-iţe. Iar când spus asta nu mă refer doar la România! Ei bine, pentru prima dată, artista de 33 de ani a vorbit despre viaţa ei, dincolo de pupitrul de dj. A vorbit despre familia sa şi despre cum străbunicii ei au fost deportaţi pentru că erau bogaţi, dar şi despre cum a cucerit lumea cu talentul ei, atenţie, la doar 17 ani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI