Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți găsi șarpele din imagine? Unde se ascunde reptila, de fapt

O poză realizată de un bărbat în curtea casei sale s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Tot ce ai de făcut este să descoperi unde se află ascuns șarpele, de fapt.

imagine cu un carpe cafeniu pe pamant Galerie
O poză cu un șarpe s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

Uneori, o simplă fotografie realizată cu telefonul mobil se poate transforma într-o iluzie optică de senzație. În această fotografie este ascuns un șarpe, însă foarte puțini sunt cei care îl pot găsi în mai puțin de 10 secunde. Tu crezi că reușești?

O poză cu un șarpe s-a transformat într-o iluzie optică virală. Unde se află acesta ascuns, de fapt

O familie din Australia s-a speriat din plin atunci când a observat cp în curtea casei a apărut un șarpe. Oamenii au pus imediat mâna pe telefonul mobil și au sunat la un serviciu specializat în prinderea reptilelor. Cei de la Snake Catchers Brisbane & Gold Coast s-au deplasat imediat la fața locului pentru intervenție, însă nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut unde a putut să se ascundă șarpele. Unul dintre bărbații veniți în misiune a pus mâna pe telefonul mobil și a pozat reptila.

Citește și: Iluzie optică de senzație. Crezi că găsești broasca din imagine în 5 secunde? Unde se află aceasta ascunsă, de fapt

În scurt timp, imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală, căci s-a transformat într-o adevărată iluzie optică de senzație. Nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ascuns șarpele din imagine, însă puțini au și reușit acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce ai de făcut este să privești atent această poză și să încerci să îți dai seama, în cel mult 10 secunde, unde se află ascuns șarpele, de fapt. Dacă ai reușit, atunci poți să te mândrești cu faptul că ai o privire de vultur. Dacă nu, atunci iată soluția: reptile se află între prima și a doua bucată de rocă din rândul de sus, în dreapta.

Citește și: Iluzie optică virală! Poți să găsești ursul din pădure? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 8 secunde

Șarpele a fost ulterior prins și eliberat în natură, într-un loc cât mai sigur atât pentru el, cât și pentru oameni, fiindcă era vorba despre o specie veninoasă, au informat cei de la thedodo.com.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Ce a putut face o clientă după ce nu a mai găsit loc la programarea pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toată lumea... Orlando Zaharia a pregătit cel mai îndrăzneț preparat de până acum! Ce combinație neobișnuită de ingrediente a folosit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x