Live acumFilm: Trei barbati si un bebelus
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Încurcate sunt ițele iubirii: A otrăvit fântâna, ca să se răzbune pe soţie?! Ion Castron, bărbatul acuzat că a otrăvit fântâna satului: ”Așa ceva nu am făcut!”

Încurcate sunt ițele iubirii: A otrăvit fântâna, ca să se răzbune pe soţie?! Ion Castron, bărbatul acuzat că a otrăvit fântâna satului : ”Așa ceva nu am făcut!”

Acces Direct. Un bărbat de 71 de ani e acuzat că ar fi otrăvit fântână din localitate! Este acuzat că a aruncat otravă în fântână, ca să îşi omoare soţia, însă ar fi nevinovat. Este drama prin care trece un bărbat de 71 de ani, care este de părere că soţia ar fi înscenat totul. Femeia l-ar fi acuzat că ar fi încercat să o otrăvească, doar ca el să ajungă la puşcărie, iar ea să se întoarcă acasă împreună cu presupusul amant.

”Așa ceva nu am făcut. Nu am otrăvit fântâna. Așa ceva nu fac pentru că beau și eu. Nu știu dacă apa e otrăvită”, spune Ion Castron, bărbatul acuzat, susținând că și-a prins soția de multe ori cu amantul!”

Un ieșean a pus la cale un plan diabolic pentru a-și ucide iubita. Nu s-a gândit însă la faptul că toți vecinii săi ar putea muri. A turnat într-o fântână insecticid și a așteptat ca femeia să bea apă de acolo. Planul ieșeanului nu a ajuns până la capăt. O vecină l-a văzut în timp ce turna lichidul toxic și a anunțat autoritățile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal și riscă să ajungă după gratii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro