Căutare Live

Cinci copii ca niște îngeri, părăsiți de mamă! Femeia a fugit cu amantul, fără să îi pese de micuții care plâng după ea: „Mami, hai acasă!”

Cinci îngeraşi se usucă pe picioare de dorul mamei, de când femeia care le-a dat viaţă a plecat de lângă ei. Iar acum, în prag de sărbători, copiii au rămas doar în grija tatălui, care plânge, zi şi noapte, după soţia lui. Ioan Olaru îşi implora soţia să vină acasă, măcar de dragul copiilor.

Cinci îngeraşi se usucă pe picioare de dorul mamei, de când femeia care le-a dat viaţă a plecat de lângă ei. Iar acum, în prag de sărbători, copiii au rămas doar în grija tatălui, care plânge, zi şi noapte, după soţia lui. Ajuns la capătul puterilor, Ioan Olaru îşi implora soţia să vină acasă, măcar de dragul copiilor.

„Mamă, vino acasă. Îmi e dor de tine!”

Îi este dor de mama sa, de îmbrăţişările femeii care i-a dat viaţă. Cu părul blond, prins în două codiţe şi cu ochii ca două mărgele, micuţa vrea doar să-şi aducă mama acasă. Şi chiar dacă zâmbeşte, privirea Mariei ascunde o mare supărare, pe care şi ceilalţi 4 frăţiori ai ei o simt.

De când mama i-a părăsit pe îngeraşii blonzi, aceştia visează cu ochii deschişi. Doar la ea, la mama lor. Un vis despre care i-au scris chiar şi lui Moş Nicolae.

O iubesc pe mama lor, dar îl iubesc şi pe tatăl lor. Singurul care-i veghează, de când mama Lenuţa a dat bir cu fugiţii.

Întrebați ce vor de la mama lor, răspunsul copiilor este sfâșietor. Își doresc mâncare.

Mama a avut grijă de copii, fără să dea de semne că vrea să-i părăsească. De aceea, cel mai mare dintre fraţi, Petronel a rămas cu multe semne de întrebare. Pe Sebastian nu-l interesează de ce a plecat. Băiatul de 7 ani o vrea cu orice preţ înapoi lângă el pe cea care i-a dat viaţă.

Tatăl copiilor a ajuns la capătul puterilor. Bărbatul își imploră femeia să se întoarcă acasă.

La doar 13 ani, a fost vândută și „dată la produs”! În urma abuzurilor, fetița a rămas însărcinată: „Mamă, sunt gravidă!... Acuzaţii de amantlâc la nivel înalt! O studentă la Drept susţine că a rămas însărcinată cu şef IPJ: „Am rămas însărcinat...
Ultimele știri