Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini incendiare cu cea mai sexy fiică de primar din România! Ramona Nicolaș a arătat TOT!

Face senzaţie cu pozele ei extrem de sexy! Unde mai pui că e şi PLINĂĂĂ DE BANI. Ramona Nicolaş este fiică de primar şi influencer şi trăieşte într-o casă total. atipică. O locuinţă plină de obiecte scumpe, aduse tocmai de la Londra, acolo unde călătoreşte des, dar şi de manechine împopoţonate cu accesorii de calitate.

Emily a mers în vizită la cea mai sexy fiică de primar din România!

Doamnelor şi domnilor, ea este Ramona Nicolaş! O tânără frumoasă, descurcăreaţă, sexy, care face ravagii pe internet cu pozele ei demenţiale.

Cum viaţa a fost darnică cu ea, Ramona i-a primit pe reporterii Acces Direct în apartamentul său de lux, din buricul Capitalei.

O casă modernă, înţesată cu manechine, haine de firmă şi o colecţie impresionantă de ochelari de soare.

Ascuns într-un colțt al living-ului transformat într-un dressing uriaș, stă un manechin îmbrăcat scandalos!

„Ca să fiu sinceră, a fost mai extravagant cândva, dar au venit părinții mei la mine și mi-au spus că li se pare că arată ca un studio de videochat”, a spus, glumind, Ramona.

Mai multe imagini, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro