Căutare Live

Încă un divorț în showbiz! Claudia Ghiţulescu, înșelată de soț cu o femeie mai tânără?! "Ne-a murit copilul la trei luni"

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie. Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi vine să spună întreaga poveste.

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie.

Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi vine să spună întreaga poveste. S-au căsătorit în 2017. Au avut o nuntă foarte frumoasă, își doreau copii. După multe încercări Claudia a rămas însărcinată. Era foarte fericită. Își dorea enorm un copil.

În timpul sarcinii s-au iscat certuri, au existat tensiuni. Soțului îi sarea țandăra din orice: nu îi plăcea cum îi calcă cămășile, nu suportă să I se facă nici un reproș, nu îi plăcea mâncarea pe care i-o făcea Claudia. La trei luni, copilul i-a murit. Inima lui a încetat să mai bată și a stat în burtică mamei două săptămâni.

Maria Buză şi soţul ei, George Pătraşcu, despărțiți de 400 km de ziua ei: "Eu l-am cerut de bărbat!"... Mama lui Dani Vicol, mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, își strigă durerea: "Copilul meu nu bea, nu a a...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x