Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Încă un divorț în showbiz! Claudia Ghiţulescu, înșelată de soț cu o femeie mai tânără?! "Ne-a murit copilul la trei luni"

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie. Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi vine să spună întreaga poveste.

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie.

Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi vine să spună întreaga poveste. S-au căsătorit în 2017. Au avut o nuntă foarte frumoasă, își doreau copii. După multe încercări Claudia a rămas însărcinată. Era foarte fericită. Își dorea enorm un copil.

În timpul sarcinii s-au iscat certuri, au existat tensiuni. Soțului îi sarea țandăra din orice: nu îi plăcea cum îi calcă cămășile, nu suportă să I se facă nici un reproș, nu îi plăcea mâncarea pe care i-o făcea Claudia. La trei luni, copilul i-a murit. Inima lui a încetat să mai bată și a stat în burtică mamei două săptămâni.