Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Încă un divorț în showbiz! Claudia Ghiţulescu, înșelată de soț cu o femeie mai tânără?! "Ne-a murit copilul la trei luni"

 

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie.

Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi vine să spună întreaga poveste. S-au căsătorit în 2017. Au avut o nuntă foarte frumoasă, își doreau copii. După multe încercări Claudia a rămas însărcinată. Era foarte fericită. Își dorea enorm un copil.

În timpul sarcinii s-au iscat certuri, au existat tensiuni. Soțului îi sarea țandăra din orice: nu îi plăcea cum îi calcă cămășile, nu suportă să I se facă nici un reproș, nu îi plăcea mâncarea pe care i-o făcea Claudia. La trei luni, copilul i-a murit. Inima lui a încetat să mai bată și a stat în burtică mamei două săptămâni.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI