Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini de colecție! Irina Loghin,copleșită de emoții la nunta fiicei sale. Ați văzut mireasă mai frumoasă decât Irinuca?

 
+3 click pentru
galerie

O petrecere spectaculoasă şi emoţii până la cer şi înapoi, în ziua în care şi-a dus fiica spre altar.  A fost nunta fiicei Irinei Loghin! La aproape 80 de ani, renumita artista care a cântat la mii de nunţi, a fost, însã, copleşită de emoţii la nunta fiicei.

A fost cea mai frumoasă, cea mai emoţionantă zi pentru Irina LoghinMireasa Irinuca a strălucit ca o regină lângă alesul inimii ei, Bogdan. Cei doi au fost extrem de emoționați, la ceremonia religioasă care a avut loc la Biserica Caşin.

Jurămintele de iubire în faţa altarului mai că i-au sufocat pe mirii desprinşi parcă dintr-o pictură celebră prin rafinamentul şi totodată strălucirea lor. Irinuca şi Bogdan au avut două rânduri de nași, cuplul de artiști Alina și Romeo și Coca și Gabriel Barbu.

Evenimentul extrem de discret şi de înaltă clasă, a avut numai invitaţi aleși pe sprânceană. Şi toţi cei prezenţi au fost răscoliţi de emoţia slujbei. Fuego, copilul de suflet al Irinei Loghin, a fost vizibil marcat de măreţia evenimentului.

Pentru că Irinuca şi-a dorit enorm o rochie de prințesă, creatoarea de modă Doina Levintza a reuşit să creeze, într-un timp record, o piesă unicat, splendidă, care a făcut-o pe superba mireasă să se simtă, la nunta ei, ca o adevărată prințesă. 

Şi ginerele Bogdan a fost la fel de elegant. Pentru ziua cea mare, el a ales un costum albastru, cu rever negru, din cea mai fină stofă, la care a asortat pantofi negri şi un papion. 

Mai multe imagini de la grandiosul eveniment puteți vedea în materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI