Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Jurnalist celebru, acuzat de hărțuire sexuală de o tânără de 21 de ani! ”Mi-a lua mâna să mi-o pună în zona lui intimă! A început să mă agreseze!”

 
+2 click pentru
galerie

Propuneri indecente şi avansuri fără perdea, în schimbul unui loc de muncă? De asta spune o tânãrã că ar fi avut parte. Studenta de 21 de ani îl acuză pe un celebru jurnalist că ar fi hărţuit-o!

„Mi-a lua mâna să mi-o pună în zona lui intimă! A început să mă agreseze. M-a hărţuit la el în birou”, sunt acuzațiile fetei.

Îi dau lacrimile ori de câte ori rememorează episodul care, susţine ea, a marcat-o pe viaţă! La 21 de ani, Andreea, studentă la jurnalism, spune că e pregătită să meargă până la capăt ca să demonstreze că ce spune ea nu ar fi doar vorbe în vânt.

Andreea pare de neclintit. Şi pe un ton grav, tânăra studentă începe să ne povestească ce ar fi păţit chiar în biroul celebrului jurnalist. Un bărbat de 44 de ani care, povesteşte Andreea, i-ar fi oferit un loc de muncă.

„Totul a început în momentul, în care un domn a postat pe grupul facultăţii mele, un anunţ conform căruia căuta o prezentatoare pentru un jurnal de ştiri, de 15 minute. Mi-am depus CV-ul. Mi-a răspuns foarte rapid şi a rămas să mă sune pentru un interviu. A început să-mi dea nişte mesaje pe telefon, spunându-mi că a avut un vibe cu mine, că i-a plăcut foarte mult de mine. Mi-a spus că el a dezvoltat o pasiune pentru mine, că mă place şi nu doar pe plan profesional.​”

Şi chiar dacă Andreea i-ar fi dat de înţeles că ea NU-şi doreşte o relaţie cu el, renumitul jurnalist ar fi continuat avansurile.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI