Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Mama de suflet a lui Aurelian Preda, dezvăluiri de familie. „El și-ar fi dorit ca Nicușor să rămână pentru toată viața cu Ana”

Aurelian Preda o considera mama lui de suflet, soldatul lui! Iar ea l-a iubit necondiționat și i-a fost alături, până în ultimele clipe de viață! Femeia care a fost ca o a doua mamă pentru Aurelia Preda s-a hotărât să vorbească despre cea mai grea perioadă din viața cântărețului.p

„Aurelian a fost şi va rămâne ca şi copilul meu. Mă considera una din mamele lui. L-am iubit necondiţionat şi cu adevărat.” , spune femeia.

Ea este doamna Mariana. Sau mama de suflet a lui Aurelian Preda. Femeia, în vârstă de 65 de ani, se emoţionează extrem de tare, atunci când vorbeşte despre regretatul artist. Au petrecut împreună ore, zile, luni. O mulţime de momente pe care femeia nu le va uita niciodată. Dovadă sunt zecile de fotografii pe care mama de suflet a lui Aurelian le păstrează cu sfinţenie şi acum.

Vocea parcă îi tremură, atunci când vorbeşte despre Aurelian. Însă doamna Mariana îşi adună forţele, ca să ne vorbească despre cel care a fost ca un fiu pentru ea. Despre Aurelian, dar şi despre familia lui de suflet de care era de nedezlipit: Nicuşor şi Ana Maria. „Încă nu m-am obişnuit cu gândul că Aurelian nu mai este.”

„Aurelian şi-ar fi dorit ca Nicuşor să rămână pentru toată viaţa cu Ana, de a avut el atâta încredere să o lase pe mâna lui având mamă, având bunică, având naşă.” , a adăugat mama de suflet a lui Aurelia Preda.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!