Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mihai Albu, la un pas să ia bătaie de la Adi Minune și Cătălin Botezatu. Marcel Pavel a reușit să-i despartă

E celebru pentru încălţămintea extravagantă, pe care o crează, dar puţini ştiu că, acum mult timp, vindea mărtişoare pe stradă. Mihai Albu ascunde o poveste extrem de sensibilă! La 57 de ani, designerul ascultă cu stricteţe sfaturile mamei sale pe care o îngrijeşte cu devotament.

Mihai Albu a poftit echipa "Acces Direct" în casa sa, iar acolo şi-a deschis sufletul. Despre cum a stat închis doi ani, în casă, după o decepţie în amor, cum era să ia bătaie de la Adi Minune şi de la Botezatu.

"Când a apărut copilul ceva s-a dereglat. Și-a făcut o carieră singură. Era să iau bătaie de foarte rău, dar să-i numesc nu-mi ajung degetele de la mâini și picioare. Cel mai bun exemplu este Adi Minune, a vrut să mă bată cu băieții lui. M-a apărat Marcel Pavel. Am fost la aceeași masă și a vrut să mă bată. I-a explicat Marcel Pavel că nu am nici o vină. Și Cătălin Botezatu a vrut să mă bată, Rita. Am stricat prietenii cu toți, de abia acum le-am reluat, după divorț s-au mai liniștit apele.", a mai spus Mihai Albu, la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro