Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O mamă din Giurgiu şi-a pus iubitul să-i omoare în bătaie fiica! Motivul este uluitor

 

Poveste cutremurătoare în România! O mamă şi-ar fi îndemnat iubitul s-o omoare în bătaie chiar pe fiica ei, Olga! Motivul este de-a dreptul surprinzător!

Olga povesteşte, cu lacrimi în ochi, cum cea care i-a dat viaţă ar fi trimis-o la muncă, în străinătate, când avea numai 18 ani!

„Eu mi-am vândut libertatea. Mi-am vândut libertatea, mi-am vândut corpul meu, ca să-i mulţumesc pe alţii. Dacă mi-ar da Dumnezeu o viaţă, din nou, n-aş mai face niciodată ce am făcut”

Disperată şi obligată să trimită bani în România, tânăra şi-a vândut trupul, iar cu banii câştigaţi a ajutat-o pe mama ei să-şi construiască o casă. O casă în care acum fata spune că nu mai e lăsată să stea!

Zi de zi, Olga duce o luptă nu doar cu mama ei, ci şi cu iubitul acesteia. Un bărbat care ar fi vrut să o omoare în bătăie, chiar sub ochii mamei, acuză Olga.

Care este adevărul în toată această poveste șocantă și cine are dreptate? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI