Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mărturisirile sfâșietoare ale unei mame bătută de soț: ”M-a lovit până am intrat în comă!” Femeia se teme pentru viața copiilor rămași în grija bărbatului

A fost în comă o săptămână, după ce ar fi încasat o bătaie soră cu moartea! Iar acum, omul pe care-l acuză că i-a pus viaţa în pericol, şi-ar fi găsit noi victime, din nefericire, chiar pe copiii lui.

O mamă, în vârstă de 40 de ani, povesteşte, printre lacrimi, chinul pe care l-ar fi îndurat acasă. Chin care, de când ea a fost alungată, l-ar îndura copiii ei. Doi băieţi neajutoraţi care, din cauza tatălui lor, ar fi nevoiţi, fie să încaseze lovituri cu nemiluita, fie să fugă de acasă şi să doarmă pe străzi sau prin podurile casei, aşa cum s-ar fi întâmplat, ultima dată, chiar. aseară.

Ioana a trăit 25 de ani în concubinaj cu partenerul ei, timp în care au avut trei copii, care acum au 12, 14 și 21 de ani.

Ani de zile s-au înțeles bine, însă acum 12 ani, bărbatul și-a schimbat comportamentul față de ea, după ce ar fi bănuit-o că îl înşeală cu un vecin. La acea vreme, bărbatul ar fi bătut-o atât de rău pe Ioana încât aceasta ar fi intrat în comă.

"Mă bătea, iar eu nu aveam voie să ridic capul din pământ. Mi-a rupt nasul, am semne pe corp, m-a tuns zero.", a povstit femeia, la Acces Direct.

De asemenea, ea susține că bărbatul este de nerecunoscut atunci când consumă alcool, iar în urmă cu trei luni a alungat-o de acasă. "M-a gonit pentru că nu mă suportă şi mi-a zis că nu o să am linişte cât o să trăiesc, dacă mai stau în casa lui.", a spus femeia care acum trăiește la vărul ei.

Ioana susţine că nu poate să îi ia pe cei doi copii la ea, în casa vărului unde locuieşte, însă îşi face datoria de mamă: "Mă duc la copii şi le spăl hainele, le duc mâncare. Le-am luat şi o căruţă de lemne pentru foc.", spune ea printre lacrimi.

Ioana susţine că Vasile i-ar fi ars anul acesta de două ori hainele. O dată le-ar fi fi ars în luna martie şi o dată în luna iulie. Bărbatul nu ar fi ars doar hainele femeii, ci ar fi ars şi hainele băiatului de 14 ani - "A ars hainele băiatului mijlociu, pentru că nu face ce îi zice el, că nu îi spală vasele, că nu mătură, că nu merge la magazin să îi ia băutură. Băiatul a rămas doar cu hainele care erau pe el şi de atunci mă chinuiesc să îi iau lunar câte ceva de îmbrăcat.", a mai povestit femeia care a mărturisit că tot ce își dorește acum este ca cei doi copii să fie în siguranță, să nu mai fie izgoniți de tatăl lor.

Află detalii despre acest caz, în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!