Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Valentina Ionescu se apără în urma acuzațiilor lansate de Ornela Pasăre: ”S-a spus că i-aș fi furat colaborarea muzicală, dar nu am făcut acest lucru!”

Valentina Ionescu, cântăreața acuzată că a intervenit în proiectul dintre Ornela Pasăre și Ciprian Silași, a reacționat și a negat toate acuzațiile care i s-au adus.

Astfel, în cadrul emisiunii ”Acces Direct, artista a negat că ar fi intervenit în proiectul celor doi: ”Nu m-am băgat între ei, el mi-a scris și m-a rugat să înregistrăm. Mi-a trimis piesa pe mail. Sunt acuzată că i-aș fi furat colaborarea muzicală, dar nu am făcut acest lucru.”, a spus femeia.

De asemenea, și Ciprian a explicat cum s-a petrecut totul: ”Am trimis acea piesă și am cerut un sfat. Sunt colegi și colege din țară care mi-au propus să facem o piesă. N-am făcut nicio repetiție, doar am cerut un sfat.”, a spus Ciprian.

Ce alte dezvăluiri au mai făcut cei trei, află urmărind clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!