Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

„Sunt Sebastian, sunt virginul din Braşov” - Bărbatul și-a scos la licitație fecioria, pentru a-și salva fratele: „Poate să moară”

 

Acces Direct. Îşi vinde fecioria, la 34 ani! Sebastian vrea să-şi scoată la licitaţie fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Pentru el, tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria.

La 34 de ani, Sebastian şochează România cu anunţul lui: „Mi-am scos la licitaţie virginitatea, pentru că vreau să-mi ajut fratele. Poate să şi moară. Aş vrea 10.000 de euro.”

„Eu am un frate bolnav de diabet zaharat. În ultimii doi ani i s-au amputat patru degete de la piciorul stâng, urmează, probabil, să îi fie tăiat și piciorul. Eu și mama nu îl mai putem ajuta”, a explicat Sebastian, bărbatul care vrea să își vândă fecioria.

Fratele bărbatului este închis, de un an și opt luni, la penitenciar, după ce a avut mai multe probleme cu legea, de-a lungul timpului:

„El avea niște antecedente, cu un accident rutier. I-au luat permisul de conducere, a mai avut un incident rutier, a condus fără carnet... S-au adunat mai multe probleme, a fost trimis în judecată. Are de ispășit o pedeapsă de doi ani de zile”, a explicat bărbatul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI