Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Sedusă, lăsată gravidă şi mai apoi abandonată de un manelist celebru? „Mi-a dat bani să fac avort și nu am vrut să fac!”

Accest Direct. Bombă în lumea manelelor! Chiar dacă are acasă o soţie şi doi copii, un cunoscut manelist ar fi lăsat-o însărcinată pe o tânără de 27 de ani! Femeia a adus pe lume, acum mai puţin de o lună, o fetiţă!

Accest Direct. Bombă în lumea manelelor! Chiar dacă are acasă o soţie şi doi copii, un cunoscut manelist ar fi lăsat-o însărcinată pe o tânără de 27 de ani! Femeia a adus pe lume, acum mai puţin de o lună, o fetiţă!

Artistul acuzat că a lăsat însărcinată o tânără de 27 de ani va avea parte de un şoc, azi. Pentru că acuzaţiile la adresa lui vin în cascadă! Căsătorit, dar şi cu doi copii acasă, faimosul lăutar se pare că a uitat de familia lui atunci când ar fi lăsat-o gravidă pe fată.

O femeie spune că fiica ei a născut în urmă cu trei săptămâni un copil al cărei tată este manelistul Costel Biju. Tânăra a avut o relaţie pasageră cu lăutarul în cauză din care a rezultat acest copil, pe care Biju a refuzat să îl recunoască. Ba mai mult, Biju îi ceruse tinerei să avorteze copilul.

Bunica copilului este disperată din cauză că fiica ei nu are posibilitatea să crească singură acest copilaş.

„Mi-a zis că nu-l interesează de fată. Nici măcar în poze nu vrea să o vadă! Înainte să nasc, a spus că vine să facă testul...nu a mai venit că a aflat nevasta lui”, a spus amanta manelistului.

Dezvăluirile proaspetei mămici aduc divorţul în familia manelistului? Mai mute informații, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro