Căutare Live

Viorel vrea s-o lase pe Veronica fără copil! Amenințări cumplite, după declarația de dragoste a lui Marian: „Adio, între noi, Viorele!”

Căsnicia Veronicăi cu Viorel parcă stă pe un teren minat!

El a ameninţat-o că îşi ia buletinul şi pleacă de acasă, ea a primit declaraţii de dragoste din partea altui bărbat! Iar de aici, la un nou scandal monstru, nu a fost decât un pas pentru soţii Stegaru.

Aşa că, ce nu au reuşit Veronica şi Viorel să-şi spună, ieri, în timpul emisiunii şi-au spus după ce luminile din platou s-au stins. În loc să cadă la pace, tinerii soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi reproşuri peste reproşuri.

Imaginile cu îmbrăţişarea dintre Viorel şi misterioasa brunetă au rămas tipărite parcă, nu doar în mintea, ci şi în inima Vulpiţei. Supăraţi din cale afară, Veronica din cauza imaginilor cu soţul ei, Viorel, din cauza intervenţiei lui Marian.

Viorel a izbucnit în plâns! Marian a intrat în direct și i-a spus Veronicăi că o iubește: „Dacă vrei să o iei, mergi la...”

„Îmi place, Viorele, cum te comporţi cu mine. Ai spus că mă dai în judecată. De acu' să stai singur!”

Un alt subiect sensibil pe care Veronica şi Viorel l-au dezbătut aseară a fost familia ei.

„Tare îmi e frică că sună taică-su, diseară şi spune taică-su. Tare îmi e frică că sună”, i-a spus Viorel Veronicăi.

„Iar te legi de taică-miu? Şi eu mă leg de părinţii tăi, Viorele! Ei! Viorel, te-ai legat de taică-meu, adio între noi, Viorele!”, i-a reproșat Veronica.

Divorț după scandal? Vulpita și Viorel Stegaru au ajuns la cuțite. Veronica a recunoscut că nu-și iubește soțul: „Crezi că nu găsesc eu unde să mă duc?”

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Viorel s-a pus în genunchi în fața lui Marian: „Mă rog, în fața ta!” - Bărbații care se luptă pentru inima Vulpiței, la ...
Ultimele știri