Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Mirela Vaida l-a pus la colț pe Viorel! L-a dat de gol că a pus ochii pe altă femeie! „Tu să nu mai vii cu tonul acesta de superioritate!” VIDEO

Mirela Vaida l-a „pus la colț” pe Viorel Stegaru, marți, la „Acces Direct”, după ce soțul Vulpiței a venit supărat nevoie mare în emisiune, în urma deciziei lui de a-i da o zi de libertate Veronicăi.  

„Eu te rog un picuț mai ușor și mai calm cu tonul acesta amenințător, că nu mă sperii! Stai, că m-am enervat! Dacă umbli cu alba-neagra și eu pot să umblu cu alba-neagra”, i-a spus Mirela Vaida lui Viorel.

În plus, l-a dat de gol cu o greșeală pe care el a făcut-o, fără să recunoască, față de soția lui.

„Este adevărat că fetei din mașină, când te-ai întâlnit cu ea la hipermarket, i-ai spus că vrei să divorțezi și să pleci cu ea? Nu ai recunoscut niciodată! De ce nu i-ai spus și nevestei tale așa ceva?”, a adăugat Mirela Vaida.

În plus, Mirela Vaida l-a rugat pe Viorel Stegaru să aibă respect față de colegii ei.

„Față de colegii mei să ai respectul pe care trebuie să-l ai față de orice om, pentru că nu sunt ei responsabili de acțiunile pe care soția ta le face, cum nu sunt ei responsabili față de ceea ce a făcut soția ta până să veniți voi în această emisiune!

Te rog foarte mult, la adresa colegilor noștri, tu să nu mai vii niciodată cu tonul acesta de superioritate, că nu ești tu cu nimic mai bun sau mai presus decât noi ceilalți care muncim!”, a spus prezentatoarea „Acces Direct”.

Video