Căutare Live

Alertă maximă la Acces Direct! Amantul Vulpiței, dus de urgență la spital! „Doamne ferește, să nu fie grav”

Momente de panică în timpul emisiunii Acces Direct! Bărbatul despre care se crede că ar fi avut o aventură cu soția-vulpiță a ajuns de urgență la spital, fiind luat de către un echipaj medical! 

Amantul Vulpiței, dus de urgență la spital

Marian Neculiţă, cel despre care se spune că i-a fost amant tinerei Veronica Steagaru din Blăgești, a ajuns de urgență la spital, după ce a început să prezinte simptome îngrijorătoare, chiar în timpul emisiunii Acces Direct.

Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat imediat la fața locului pentru a-l consulta pe bărbat, dar se pare că situația a fost ceva mai gravă decât s-a așteptat inițial toată lumea, așa că acesta a fost dus la spital.

Cadrele medicale s-au echipat de îndată cu măști de protecție, după ce Marian a dezvăluit faptul că prezintă simptome de gripă. Urmează ca acesta să facă teste și să fie stabilit diagnosticul.

Totuși, cei prezenți în emisiune s-au temut ca nu cumva amantul soției-vulpiță să fi răspândit virusul gripal în platou.

Vă reamintim că în timpul ediței de ieri, Marian l-a confruntat pe Viorel, soțul Veronicăi, dezvăluind faptul că el crede că fiica celor doi este, de fapt, a lui! Mai mult decât atât, acesta a dat și detalii incredibile despre aventura pe care a avut-o cu Veronica!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi ce a urmat!

Vulpița, la un pas de bătaie, în direct! Amantul Marian, detalii interzise minorilor despre iubirea cu Veronica... Vulpita și Viorel au probleme grave! Ce se întâmplă cu fetița lor, lăsată la Blăgești...
Ultimele știri