Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Alertă maximă la Acces Direct! Amantul Vulpiței, dus de urgență la spital! „Doamne ferește, să nu fie grav”

Momente de panică în timpul emisiunii Acces Direct! Bărbatul despre care se crede că ar fi avut o aventură cu soția-vulpiță a ajuns de urgență la spital, fiind luat de către un echipaj medical! 

Amantul Vulpiței, dus de urgență la spital

Marian Neculiţă, cel despre care se spune că i-a fost amant tinerei Veronica Steagaru din Blăgești, a ajuns de urgență la spital, după ce a început să prezinte simptome îngrijorătoare, chiar în timpul emisiunii Acces Direct.

Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat imediat la fața locului pentru a-l consulta pe bărbat, dar se pare că situația a fost ceva mai gravă decât s-a așteptat inițial toată lumea, așa că acesta a fost dus la spital.

Cadrele medicale s-au echipat de îndată cu măști de protecție, după ce Marian a dezvăluit faptul că prezintă simptome de gripă. Urmează ca acesta să facă teste și să fie stabilit diagnosticul.

Totuși, cei prezenți în emisiune s-au temut ca nu cumva amantul soției-vulpiță să fi răspândit virusul gripal în platou.

Vă reamintim că în timpul ediței de ieri, Marian l-a confruntat pe Viorel, soțul Veronicăi, dezvăluind faptul că el crede că fiica celor doi este, de fapt, a lui! Mai mult decât atât, acesta a dat și detalii incredibile despre aventura pe care a avut-o cu Veronica!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi ce a urmat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!