Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Aventura soților Stegaru în București a ajuns la final, după șase luni! Mirela Vaida: "Am crezut că vă veți schimba viața. Faceți ce vreți!"

Veronica și Viorel au fost persoanejele principale de la Acces Direct în ultimele șase luni, însă astăzi Mirela Vaida a făcut marele anunț despre cei doi soți din Blăgești! Ce se va întâmpla de acum cu ei?

După ce timp de șase luni, Vulpița și Viorel au fost pe micile ecrane, iată că Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, a făcut anunțul serii!

Anunțul serii despre Vulpița și Viorel! Ce a spus Mirela Vaida!

În luna ianuarie Vulpița și Viorel au ajuns la Acces Direct pentru un caz care se credea a fi unul destul de important, însă după mai puțin timp s-a dovedit că tânăra din Blăgești a făcut multe acuzații care nu erau deloc adevărate!

Ei bine, cei doi soți au câștigat rapid simpatia celor de acasă, iar până acum au fost în fiecare zi la televizor, însă Mirela Vaida a făcut anunțul în urmă cu puțin timp!

Prezentatoarea a anunțat că astăzi a fost ultima emisiune a celor doi, iar începând din acest moment subiectele legate de Veronica și Viorel nu vor mai exista!

”Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă!

Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a anunțat Mirela Vaida spre finalul emisiunii.

Vulpița a plecat acasă, la Blăgești, iar Viorel a rămas în București să facă școala de șoferi, dar să se și angajeze. Aventura soților Stegaru la televizor a ajuns la final, după șase luni.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro