Căutare Live

Giorgiana, fata născută în închisoarea Jilava, a aflat cine este tatăl său! Tânăra a avut parte de o surpriză

A impresionat o ţară întreagă cu povestea ei emoţionantă. Giorgiana, tânăra campioană născută în închisoare care îşi caută tatăl, are parte de noi răsturnări de situaţie. După ce mama a respins-o, din nou, campioana cu suflet de înger află noi lucruri despre familie ei.

O tanara de 23 de ani isi cauta tatal. Tanara s-a nascut in Penitenciarul Jilava, unde mama sa isi ispasea pedeapsa pentru furt. Despre tata nu stie nimic, doar faptul ca este de culoare.

NĂSCUTĂ ÎN PENITENCIARUL JILAVA

Toata viata, pana acum cinci luni, a trait doar prin camine. Giorgiana a facut sport de performanta, este vicecampioana la atletism si dubla campioana nationala la BOB in 2018.

La o zi după ce toți am aflat povestea ei au apărut detalii de ultimă oră despre tatăl campioanei! O persoană din familia Giorgianei a făcut dezvăluiri incredibile despre părintele tinerei cu sufletul împietrit de neputinţă!

Fata își caută tatăl, după ce mama a anunțat că nu mai dorește să audă nimic despre ea. Giorgiana a avut parte şi de zâmbete, căci oameni generoşi au sărit în ajutorul ei. Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să vezi ce detalii au ieșit la iveală, dar și de ce bucurii a avut parte sportiva de performanță.

Vulpița și Viorel, la cuțite! Veronica și-a făcut un tatuaj, dar soțului nu îi place: "Cred că vine de la numele lu... Ceartă între Mara Bănică și Viorel Stegaru: "Ești de o obrăznicie și o puturoșenie ieșite din comun"...
Ultimele știri