Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Carmen Trandafir, secrete din viața de familie. Detaliul care i-a uimit pe admiratorii artistei | Video

Carmen Trandafir are o viață de poveste. Artista a făcut mărturisiri care i-au uimit pe admiratorii vedetei.

Nimeni nu i-a cunoscut adevărata viaţă a celebrei Carmen Trandafir, pentru că şi-a ţinut secretele departe de ochii lumii.

citește și: Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis. Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model | FOTO

Pentru cei care nu știu, Carmen Trandafir este una dintre cele mai de succes soliste ale anilor 1990.

În premieră, cântăreața a dezvăluit pentru o echipă de la Acces Direct detalii incredibile din viața ei desprinsă parcă dintr-un film.

Carmen Trandafir, secrete din viața de familie

„Am fost copii ascultători pentru că mama, fiind singură, ne-a ţinut în frâu. Bătăiţa şi-o lua sora mea cea mare pentru mine. Când am început să câştig nişte bănuţi, mi-am ajutat familia. Mama era cu salariul ei şi muncea foarte mult ca să poată plăti şcolile şi tot ce ne trebuia (...).

Cred ca aveam vreo 17 ani când m-am îndrăgostit prima oară. Emil Grădinescu a fost prima dragoste adevărată. Ne completăm foarte bine, e clar că unul fără celălalt nu se mai poate”, a dezvăluit Carmen Trandafir despre trecutul ei.

citește și: Mirela Vaida și-a prezentat soacra întregii lumi. Prezentatoarea TV a făcut publică prima imagine cu mama soțului ei | Foto

De asemenea, tot în cadrul acestui interviu, artista a vorbit și despre partenerul său de viață și despre modul incredibil în care a început povestea lor de dragoste.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să descoperi informații surprinzătoare despre Carmen Tradafir, una dintre marile artiste ale României.

Video