Carmen Trandafir, secrete din viața de familie. Detaliul care i-a uimit pe admiratorii artistei | Video

Carmen Trandafir are o viață de poveste. Artista a făcut mărturisiri care i-au uimit pe admiratorii vedetei.

Nimeni nu i-a cunoscut adevărata viaţă a celebrei Carmen Trandafir, pentru că şi-a ţinut secretele departe de ochii lumii.

citește și: Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis. Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model | FOTO

Pentru cei care nu știu, Carmen Trandafir este una dintre cele mai de succes soliste ale anilor 1990.

În premieră, cântăreața a dezvăluit pentru o echipă de la Acces Direct detalii incredibile din viața ei desprinsă parcă dintr-un film.

Carmen Trandafir, secrete din viața de familie

„Am fost copii ascultători pentru că mama, fiind singură, ne-a ţinut în frâu. Bătăiţa şi-o lua sora mea cea mare pentru mine. Când am început să câştig nişte bănuţi, mi-am ajutat familia. Mama era cu salariul ei şi muncea foarte mult ca să poată plăti şcolile şi tot ce ne trebuia (...).

Cred ca aveam vreo 17 ani când m-am îndrăgostit prima oară. Emil Grădinescu a fost prima dragoste adevărată. Ne completăm foarte bine, e clar că unul fără celălalt nu se mai poate”, a dezvăluit Carmen Trandafir despre trecutul ei.

citește și: Mirela Vaida și-a prezentat soacra întregii lumi. Prezentatoarea TV a făcut publică prima imagine cu mama soțului ei | Foto

De asemenea, tot în cadrul acestui interviu, artista a vorbit și despre partenerul său de viață și despre modul incredibil în care a început povestea lor de dragoste.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să descoperi informații surprinzătoare despre Carmen Tradafir, una dintre marile artiste ale României.

Ultimele știri