Ce înălțime are Carmen de la Sălciua. De ce e nevoită să poarte tocuri de 25 cm

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi, însă ar fi fost înşelată de nenumărate ori de bărbatul pe care l-a iubit, nimeni altul decât Culiţa Sterp.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi, însă ar fi fost înşelată de nenumărate ori de bărbatul pe care l-a iubit, nimeni altul decât Culiţa Sterp.

instagram

Carmen de la Sălciua, pe numele său real de Carmen Maria Racolța, impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale din mediul online, cât și cu cele televizate, unde lasă publicul cu gura căscată și pune pe jar suflarea masculină.

Carmen de la Sălciua a vorbit fără paravan despre noua viaţă în noua sa casă. Artista are o casă luxoasă, cu multe carţi de psihologie şi pantofi de firmă de 25 de centimetri.

Momentele grele prin care a trecut Carmen

Despre relația cu fostul ei soț, Carmen mărturisește că ea este cea care l-a părăsit pentru că nu putea trece peste infidelități. Frumoasa artistă a mărturisit că l-a iertat de mai multe ori și nu mai crede în iubirea lui.

Divorțul pentru ea este cea mai mare cumpănă pe care i-a adus-o viața. Carmen a fost destul de rezervată după despărțire și a dorit să vorbească despre fosta relație pentru a nu cauza carierelor lor de artiști.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. Imaginea care a atras toate privirile

Cu toate acestea, ea a ales să spună în sfârșit lucrurilor pe nume, punându-și sufletul pe tavă.

“L-am iubit foarte mult, poate l-am iubit mai mult decât m-am iubit pe mine pentru că din cauza asta cred că am și căzut la pământ”, mărturisește Carmen.

Frumoasa brunetă spune că a iertat până la epuizare pentru că își dorea să aibă o căsnicie perfectă. Culiță Sterp a cerut-o de soție chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi au fost împreună timp de mai mulți ani și au divorțat în 2018.

Ce înălțime are Carmen de la Sălciua

Frumoasa brunetă care a trecut prin multe transformări de la divorț și a slăbit enorm, este acum într-o formă de zile mari. Ea se laudă cu o garderobă impresionantă și cu pantofi cu toc de 25 centimetri. Carmen are o înălțime de 1,55 centimetri.

Citește și: Cine s-ar fi gândit?! Legătura surprinzătoare dintre Alex Velea și Carmen de la Sălciua. Artiștii au șocat pe toată lumea: “Asta mai lipsea”

Vedeta a recunoscut să frumusețea ei se datorează și operațiilor estetice pe care le are. Carmen are o rinoplastie, dar și alte ajustări la nivelul feței.

“Mi-am dorit să fie totul pe cât posibil perfect la nivelul feței, să am o dantură frumoasă ”, spune Carmen.

Fiind minionă, Carmen a mărturisit că poartă mereu salopete evazate în partea de jos pentru a putea ascunde tocurile foarte înalte, de 25 centimetri.

Ultimele știri