Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini ȘOCANTE! Copil lovit cu pumnii şi picioarele de paznicii moaștelor Sfintei Parascheva

 
+2 click pentru
galerie

Un copil a fost lovit cu brutalitate de doi ageţi de pază. Copilul se afla la pelerinajul Sfintei Parascheva în momentul incidentului.

Nu se ştie ce s-a întîmplat, însă în imaginile surprinse de credincioşi se vede cum este lovit cu pumii şi picioarele.

Pumni şi picioare aruncate unui copil chiar de paznicii moaștelor Sfintei Parascheva!

Cei doi agenţi de pază s-au gândit să facă "legea" în stilul lor. Şi nu cu oricine, cu un un copil aflat la biserica din Iaşi. 

Incidentele nu lipsesc nici în acest an de la pelerinajul din Iaşi. Pe imagini se vede cum doi paznici au luat pe sus un băieţel şi l-au cărat spre ieşirea din curtea Mitopoliei. Nu au ţinut cont de privirile sutelor de oameni, de faptul că se aflau într-un lăcaş sfânt, cu atât mai puţin de ţipetele copilului!

Şi cum au ajuns într-o zonă în care credeau că nu mai sunt în vizorul curioşilor, paznicii au acţionat, cu pumnul şi picioarele! Prima dată se vede cum bărbatul din stânga dă cu forţă, cu piciorul în picioarele copilului care s-a dezechilibrat şi a început să ţipe de durere.

Iar în momentul în care au ieşit pe poartă copilul a primit un pumn în zona coastelor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI