Cum răspunde Fulgy acuzațiilor aduse de sora vitrega. Băiatul soților de la Clejani a început să plângă în direct

Ramona din Clejani îl acuză pe Fulgy de șantaj și amenințare. Fiica lui Ioniţă din prima căsnicie nu mai are linişte de când fratele ei i-ar fi pus gând rău atât ei, cât şi fetiţelor sale. Fulgy a intrat în direct și a început să plângă. Ce spune fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani.

Ramona de la Clejani

Acces Direct

Ramona din Clejani a venit în emisiunea Acces Direct pentru a explica public că trece prin momente dificile, după ce Fulgy a amenințat-o pe ea și pe copiii ei. Aceasta mărturisește cu durere că tatăl său, care este trecut în acte, Ioniță de la Clejani, nu a vrut să o recunoască, iar Fulgy spune că este o impostoare, însă "actele dovedesc" accentuează Ramona.

Cu toate acestea, sora vitregă a lui Fulgy și-a constuit o familie și o carieră și nu a vrut să tragă pe nimeni la răspundere. Însă atunci când copiii i-au fost amenințați aceasta nu a mai putut să stea în umbră.

"Eu nu vreau să le pronunț nici numele. Eu nu am nimic cu ei, dar după cum știți eu am evoluat în România datorită talentului și educației mele. Eu sunt o fată simplă, nu sunt o vedetă, eu îmi fac treaba așa cum mă învață Dumnezeu, îmi cresc familia, îmi hrănesc copiii cu frica lui Dumnezeu și încerc și eu să fac lucruri constructive. Îmi amenință copiii!", spune Ramona de la Clejani.

Citește și: Fulgy, primul interviu după ce s-a zvonit că a fost internat la o clinică de reabilitare. Ce ar fi făcut fiul Clejanilor

Cum răspunde Fulgy acuzațiilor. Băiatul Vioricăi de la Clejani și a lui Ioniță de la Clejani a început să plângă

Auzind acuzațiile care i se aduc la televizor, Fulgy a intrat în direct și fără să își poată stăpâni furia, acesta a izbucnit în lacrimi spunând că își dorește să fie lăsat în pace.

Citește și: Cum justifică Ioniță de la Clejani comportamentul lui Fulgy. Povestea neștiută din spatele evenimentelor recente cu fiul său

"Aș vrea să fiu neîntrerupt și să mă asculte și Ramona, individa aceasta și dumneavoastră Mirela care v-am refuzat că eu sunt milionar în euro la 23 de ani. Ramona vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoarele secunde pentru că nu am prea mult timp la dispoziție. În primul rând sunt pe stradă și tremur de nervi că îmi afectați imaginea. În al doilea rând, dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea jur că ameninț de la șmecher (...) la absolut orice", a spus Fulgy la Acces Direct.

Citește și: Ce spune fosta iubită a lui Fulgy despre felul în care se comporta cu ea. Ies la iveală detalii neștiute despre fiul Clejanilor

"Eu am niște probleme în momentul de față și nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă toată România că nu o să vă mai întâlniți cu un om ca mine. Am lacrimi în ochi, sunt spre casă și vă rog să mă ascultați (...) dacă Ramona recunoște că s-a folosit de imaginea tatălui meu și totul e o minciună, nu e fata lui pentru că singura mea soră e Margherita, mă ocup de copiii ei toată viața mea, într-un an îi cumpăr eu casă și lor și ei și la copii. Sunt în față la Biserică și jur că mă țin de cuvânt. Vă rog frumos nu mai afectați imaginea părinților mei pentru că deja le-am distrus și eu ani buni", a mai adăugat Fulgy.

Ultimele știri