Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dana Tănase, designerul campioanelor, vila de lux în munți! Cum arată casă acesteia tranformată în atelier

Un accident a făcut-o să renunţe la balet, dar simte că dansează, atunci când dă viaţa rochiilor sale. Designerul campioanelor are o întreagă trupă de balerine! Cele pe care le creează şi le coase cu migală pe ţinutele care ies din mâna ei. Ţinute pe care le-a purtat chiar şi Nadia Comăneci! 

O casă transformată într-un mic atelier, unde arta face legea. Matematica vieţii a ales să schimbe stilul Danei. De la cifre. a ales să deseneze balerine! Când pe şevalet, cînd pe. ţinute fine, unde, graţiile cu tul dansează parcă pe hainele odată îmbrăcate.

Ansamblul de balerine, pictat si brodat, are o semnificaţie sentimentală adâncă. Puţini ştiu că visul Danei a fost să danseze pe marile scene ale lumii. Însă drumul ei a fost întrerupt de un. accident! Atunci, a avut o revelaţie şi a ales să se reinventeze, dar să-şi menţionă pasiunea prin creaţii speciale.

Dana Tănase se poate considera o norocoasă, care jonglează cu visele pe care le trasformă, cu migală, în realitate. A ales să îmbrace doamne rafinate, dar şi pesonalităţi de top, cum e celebra Nadia Comăneci!

De la Pinochio, la statuete fragile, faraoni sau personaje din telecinematecă, fiecare obiect poartă patina unei istorii de viaţă. Însă laimotivul pe care-l găsim de la decoraţiunile din noua casă, la creaţiile vestimentare, cu totul speciale, rămâne gingaşa BALERINĂ!

Dana care poate fi numită eroina care a făcut echilibristică pe firul vieţii. Ca o coinidenţă, plină de emoţie, aflăm cum o operă de artă poate lua naştere dintr-un accident la fel ca şi viaţa creatoarei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!