Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dani Mocanu, bombardat cu acuzaţii şocante! Bianca: „Mi-a propus să mă prostituez pentru el. Am refuzat şi acum e frustrat!”

Dani Mocanu ar fi obligat-o să se prostitueze, iar pentru că ea a refuzat, celebrul artist ar fi trecut la răzbunare! Sunt acuzaţiile extrem de grave pe care le face cea care i-ar fi fost iubită artistului, timp de doi ani şi jumătate. Acum, tânăra e disperată, deoarece, susţine ea, regele youtube-ului ar teroriza-o şi ar ameninţa-o cu moartea.

Dani Mocanu, acuzat de fosta iubită

Bianca susține că a avut o relație cu Dani Mocanu timp de doi ani și jumătate. Aceasta avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe Dani Mocanu. Însă relația celor doi s-a terminat în urmă cu un an.

Dani Mocanu a început să o terorizeze și să o amenințe cu moartea, după ce s-ar fi despărțit. Bianca susţine că s-a lăsat filmată de cântăreț, în timp ce făceau dragoste. Ulterior, manelistul ar fi trimis filmuleţul prietenilor Biancăi.

Dani Mocanu i-ar fi propus să se prostitueze pentru el: "A formul fix aşa: Faci 18 ani, am probleme, unde vrei să mergi? Mi-a şi zis să îmi aleg ţara. Îmi zicea Las Vegas, cum ar veni îmi dădea valoare."

Bianca susţine că Dani Mocanu ar fi postat anunţuri pe site-uri de matrimoniale, în numele ei, ca să pară că este prostituată. Aceasta a fost la poliţie să depună plângere, însă nu ar fi fost băgată în seamă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!