Căutare Live

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac

Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a pierdut circa 2 litri de sânge și a acuzat stări de rău. El și-ar fi făut o operație de micșorare de stomac în Turcia, care nu a fost efectuată bine.

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, în spital , în stare gravă. Ce s-a întâmplat

Facebook

Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spital, în stare gravă, în urma unei operații de micșorare a stomacului la care a fost supus, în Turcia. Daniel Onoriu se află acum în comă, iar fiica regretatei artiste Gabi Luncă, Rebeca, a făcut o serie de declarații în acest sens.

Daniel Onoriu, în stare gravă la spital, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului

Daniel Onoriu a ajuns la spital, în stare gravă, după ce operația din Turcia, pentru micșorare de stomac a fost făcută în mod greșit, așa cum a transmis Rebeca. Într-o intervenție în direct, fiica lui Gabi Luncă, explică pe larg cum a stat situația.

Daniel Onoriu a intrat în comă după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac, în Turcia. Acesta se află în spital, unde are nevoie de sânge, iar prin această intervenție de la tv, Rebeca a făcut un apel către toți oamenii care vor să se ducă să doneze.

Citește și: Pilotul Daniel Onoriu i-a ars mașina fostei iubite? „Mă tem pentru viața mea! Este un om impulsiv!”

„Iar trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare, a venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat. Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. E nevoie în continuare de sânge, dar întotdeauna este nevoie în spitale de sânge. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile. Eu până nu-l aud și nu-l văd, voi merge în continuare cu rugăciunile”, spune Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

Pilotul de curse Daniel Onoriu trăiește momente dramatice, după ce s-a întors din Turcia, unde a suferit o operație de micșorare de stomac. Acesta se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde primește ajutor medical.

Citește și: Daniel Onoriu răspunde acuzațiilor potrivit cărora ar fi incendiat mașina iubitei: „Am crezut că...”

“De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine! ”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.

Ultimele știri