Dezvăluiri din casa soților Pastramă! Problemele se țin lanț de Brigitte! Scandal cu fiica sa cea mică | Video

Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. E o vorbă din popor care, pare-se, i se potriveşte de minune lui Brigitte Pastramă. Nici nu s-a terminat bine scandalul cu Robert, fiul cel mare, că au început problemele cu Sara, fiica rebelă.

Problemele din casa familiie Pastramă se pare că se țin lanț. După maga-scandalul cu Robert, fiul cel mare al lui Brigitte Pastramă, urmează acum un nou episod în care este implicată fiica brunetei.

Emilia Dorobanțu a trăit clipe tulburătoare! A povestit tot, la „Acces Direct”! „Pentru mine, asta a fost cea mai mare pierdere”

Se pare că domnișoara familiie este cam dezordonată, lucru ce o deranjează pe mama Brigitte, care se roaga de fiica sa să-și aranjeze lucrurile în cameră, amenințând-o cu diverse lucruri, dacă nu face ceea ce i se cere.

„Vai de mine! Doamne, Dumnezeule!”. Vali Vijelie s-a îndrăgostit pe loc, la „Acces Direct”? „Te-aș pupa, dar nu avem voie” – VIDEO

Sara, fiica Brigittei pare însă destul de neimplicată și nepăsătoare de spusele mamei ei, și continuă să stea întinsă pe pat, alături de prietena ei, cu toate insistențele mamei ei, de a-și aranje hainele.

Cum a decurs discuția dintre Sara si Brigitte, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Ultimele știri