Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Sandu Ciorbă, dezvăluiri inedite despre copilăria lui, la „Acces Direct”! Ce melodie i-a dedicat, în secret, tatălui său. „Am fost un copil rău”

 

Artistului de etnie romă Sandu Ciorbă nu îi place să vorbească despre el şi nu dă interviuri, dar a făcut o excepție pentru „Acces Direct”, și a vorbit, între altele despre copilăria lui și despre omagiul oe care i l-a adus, în secret, tatălui său.

„Copilăria mi-am trăit-o pe timpul lui Ceaușescu. Nu era roz. Astăzi copiii trăiesc în roz și li se pare că e negru. Pe timpul lui Ceaușescu, ne bucuram de portocale, de banane, deci de lucruri foarte mici. Mama era casnică, cu opt copii. Tata lucra în foraje. Cred că o duceam bine. Tatăl meu era un om căruia îi plăcea să trăiască bine. Era un om harnic. Nu a făcut averi, dar nu ne lipseau lucrurile bune care erau atunci”, a spus Sandu Ciorbă, la „Acces Direct”. 

Despre tatăl lui, Sandu Ciorbă a spus că era sever cu el, deoarece el era un „copil rebel”. 

„Era sever. Doar pe mine mă punea la punct. Eram rebel. Eram în stare de orice. Eram copil rău. Nu eram ascultător. Nu îmi plăcea să îngrijesc caii, ci să umblu după fete… Voiam să îmi trăiesc copilăria mai libertin. Nu am fost traumatizat niciodată. Mama mai trăiește”, a mai spus artistul. 

Sandu Ciorbă a aflat că tatăl lui a murit în timp ce el se afla la un eveniment.

„Am cântat, apoi le-am spus băieților că mă duc acasă, că a murit tata. Eu nu m-au crezut. Apoi am scos o melodie în memoria lui, deși nu i-am dedicat-o”, a mai spus Sandu Ciorbă, precizând că este vorba despre „Fântâna de piatră”.

Mai multe dezvăluiri ale artistului Sandu Ciorbă sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI