Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Dorian Popa nu se lasă! Ce recompensă uriașă oferă fanilor care îl ajută?

 

Dorian Popa nu se lasă până nu "pune mâna" pe vestitul hoţ. De aproape 48 de ore, artistul a pus pe toată lumea pe urmele celui care a îndrăznit să intre în maşina lui uitată deschisă! Și nu doar că a intrat în mașina lui, dar l-a și lăsat fără 500 de euro, un pistol și o pereche de ochelari de soare!

Dorian Popa este mai hotărât ca niciodată să îl facă pe hoţ vedetă și, evident, să-l facã sã plătească pentru fapta lui. 

Aşa că acum, toată România este în alertă: de la fani, până la poliţiști!

Cu umorul caracteristic, dar și cu o ambiţie de fier, Dorian a început o adevărată anchetă. profesionistă, după jaful de la începutul săptămânii!

Artistul este atât de hotărât să-l facă "vedetă" pe cel care l-a jefuit, încât e pregătit să ofere și o recompensă!

Ce recompensă uriașă oferă Dorian Popa? Află urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE