Căutare Live

Drama incredibilă prin care a trecut Cezara Dafinescu, după moartea soţului ei, Gelu Fronea | Video

A moştenit frumuseţea angelică de la bunică, o prinţesă originară din Polonia. Părinţii au vrut să se facă medic, ea şi-a dorit să fie atletă, dar soarta a decis să fie actriţa care a îngenunchiat o mulţime de inimi.

Cezara Dafinescu, femeia visurilor care încă le dă fiori bărbaţilor, a trăit o viaţă incredibilă. În 5 ani, celebra actriţă care a fost prietena Zoiei Ceauseşcu i-a pierdut pe toţi cei dragi. După moartea fulgerătoare a omului iubit, s-a luptat cu lacrimile şi cu bulimia. Dar scena i-a dat puterea să se ridice.

Actrița și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor „Acces Direct” și le-a povestit acestora despre drama pe care o trăiește de când Gelu Fronea s-a stins din viață. Cezara Dafinescu este și acum devastată de durere și își amintește cu lacrimi în ochi de pierderea uriașă.

Bunica Florica, erou pentru nepoții părăsiți de părinți. Copiii fără nicio jucărie. Mama i-a dat uitării

„A fost o flacără. Când l-am cunoscut pe Gelu a răbufnit totul. Atunci n-am conștientizat, nu mă interesa decât iubrirea mea. Într-o lună de zile am divorțat amândoi. Amândoi aveam copii”, a spus artista.

Așadar, artista a mărturisit că între ea și regretatul său soț a fost o iubire imensă, fiind îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Totul s-a transformat însă într-un coșmar atunci când afaceristul a făcut fractură de bază de craniu.

„Uneori mă întreb dacă a fost lecția mea de viață Gelu, că prea mi l-a luat. A făcut fractură de baza de craniu. Nu am putut să îmi iau rămas-bun de la el, pentru că toată lumea își dădea coate. Trauma a fost cu atât mai puternică, pentru că nu am putut să îmi arăt suferința”, a mai spus ea.

Gabriela Nistor, vilă de peste un milion de euro. Cum arată casa celei mai bogate cântăreţe din muzica populară | Video

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli mai multe despre Cezara Dafinescu!

Bunica Florica, erou pentru nepoții părăsiți de părinți. Copiii fără nicio jucărie. Mama i-a dat uitării... Lux orbitor în casa Adei Astrid! Creatoarea de modă duce o viaţă de lux ca la Hollywood alături de logodnicul său și fiu...
Ultimele știri