Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

VIDEO/ Emilia Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare! Frumoasa interpretă a vorbit despre cele mai dificile clipe din viaţa ei!

Are trei copii minunaţi, o casă de poveste şi un iubit care o adoră şi o respectă. Aşa arată, acum, viaţa Emiliei Ghinescu, plină de fericire şi împlinire sufletească. Dar asta s-a întâmplat după mulţi ani în care artista a suferit în tăcere!

Emilia Ghinescu

A trecut peste o căsnicie eşuată, o viaţă lângă un tată vitreg care o bătea. Şi asta nu a fost tot! Cântăreaţa de muzică populară nu şi-a cunoscut niciodată tatăl natural, l-a văzut doar într-o fotografie.

A aflat la vârsta de 13 ani că persoană căreia ea îi spune tată, nu este de fapt tatăl ei biologic, și de aici și-a dat seama de ce era bătută și existau atâtea diferențe între ea și sora ei.

Deși copilăria ei nu a fost una așa cum și-ar fi dorit-o,a încercat pe cât posibil să le ofere măcar copiilor ei cea mai frumoasă copilărie. Emilia are în prezent trei copii, doi fiind din prima căsătorie. Chiar dacă doctorului i-a spus încă de la început că nu va putea face copii din cauza problemelor la rinchi, ea nu s-a dat bătută, astfel că a reușit să facă băiatul mult dorit, urmând să-i aducă pe lume o surioară.

După prima căsătorie care nu a fost prea lungă din cauza neînțeleferilor, Emilia și-a găsit spijinul în brațele unui bărbat cu care este împreună și acum. Deși acesta s-a înțeles încă de la început cu cei doi copii pe care îi avea cântăreața, aceasta a simțit cumva că trebuie s-i ofere și acestui bărbat un copil doar al lui. Astfel că a rămas pentru a treia oară însărcinată.

Video