Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Femeie de serviciu din România, datorie de 300.000 de euro! Cum a fost posibil

O mamă şi fiul ei de 14 ani riscă să rămână în orice moment fără un acoperiş deasupra capului. Mama, care a lucrat toată viaţă ca femeie de serviciu, s-a trezit peste noapte cu o datorie de peste trei sute de mii de euro! Cum a fost posibilă o asemenea situație?

O mamă şi fiul ei de 14 ani riscă să rămână în orice moment fără un acoperiş deasupra capului. Mama, care a lucrat toată viaţă ca femeie de serviciu, s-a trezit peste noapte cu o datorie de peste trei sute de mii de euro! Cum a fost posibilă o asemenea situație?

Dacă nu va plăti această sumă, femeii îi va fi luată casa, adică agoniseala de-o viaţă!

„Mi-e frică să nu rămân pe drumuri cu copilul. Că nu am unde să mă duc. M-a nenorocit cu totul! M-au păcălit! M-au minţit! Ajutaţi-mă să nu pierd casa asta”

E singura dorinţa a mamei Nina. Femeia plânge neîncetat de când a aflat că riscă să rămână pe drumuri. Pentru ea nu mai contează ce îi va aduce ziua de mâine, dar se gândeşte la fiul său de 14 ani, care ar putea ajunge să doarmă sub cerul liber, fără nicio vină!

În urmă cu șapte ani, femeia a fost păcălită și acum s-a trezit cu un plic ce o anunță că trebuie să dea înapoi 15 miliarde, adică în jur de 300.000 de euro!

Cum s-a întâmplat totul? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Acces direct”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!