Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Fiul lui Ilie Dumitrescu, actor de top! Frumușelul Toto frânge inimi pe bandă rulantă. Ce a făcut cu primii bani câștigați

Este fiul unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai României, însă el nu moşteneşte pasiunea celebrului său tată. Îi place actoria şi visul său este să păşească pe covorul roşu de la Hollywood. Până atunci însă, Toto Dumitrescu, căci despre el este vorba, a cucerit inimile multor domnişoare.

Ilie Dumitrescu are motive reale de fericire când vine vorba despre copiii săi. Deși se gândea că aceștia să-i calce pe urme, iată că Toto, unul dintre cei trei băieți urmează actoria și a devenit celebru peste hotare. Ce a făcut tânărul cu primii bani câștigați!

Toto, un adevărat star peste hotare. Fiul lui Ilie Dumitrescu cochetează cu actoria, însă nu uită nici de distracție. Ce a făcut tânărul cu primii bani câștigați!

Dezvăluire incendiară despre Andra, fiica lui Nico! Fosta concurentă Asia Express a făcut mărturisiri șocante

Ce a făcut Toto cu primii bani câștigați din actorie. Fiul lui Ilie Dumitrescu, un adevărat star!

Deși Ilie Dumitrescu și-ar fi dorit ca băieții săi să-l urmeze în pasiunea sa, iată că nu asta s-a întâmplat și cu cel mai mic dintre ei, Toto.

Acesta a devenit celebru la doar 17 ani, după ce a fost selectat să joace în mai multe distribuții.

Tânărul nu a vrut să rămână doar un actor amator, așa că a urmat mai multe cursuri pentru a se perfecționa, ajungând astfel un adevărat bărbat apreciat și cunoscut în afară!

În acest mod fiul lui Ilie Dumitrescu a reușit să-și strângă și primii bani din viața sa. Neavând griji și probleme, acesta a povestit într-un interviu că din primii bani nu a investit nimic, ci a ieșit cu prietenii pentru a se distra, fiind pentru prima oară când tatăl său nu mai era nevoit să-i plătească consumațiile de la restaurante.

Cum arăta soțul Vulpiței în urmă cu mai bine de zece ani! "Uite-l pe Viorel cu ochelari. Zici că-i prințul Charles"

”Am ieșit în oraș cu prietenii, i-am cheltuit afară. Îmi place să nu mă gândesc la bani”, a spus Toto Dumitrescu.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Video