Căutare Live

Imagini SFÂȘIETOARE! Mama fetiței care a fost spulberată de TIR face dezvăluiri cutremurătoare!

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de marți! Un TIR a lovit o fetiță de 11 ani, chiar în timp ce aceasta traversa regulamentar! 

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de marți! Un TIR a lovit o fetiță de 11 ani, chiar în timp ce aceasta traversa regulamentar!

Daria plecase cu o oră mai devreme de la şcoală, pentru că nu s-a mai ţinut ultima oră de curs. A vrut să profite de timpul liber, ca sã meargã la joacă în parc, însă nu a mai ajuns.

Fetiţa cu chip de înger, cum o numesc apropiaţii, a reuşit să traverseze doar pe jumătate strada, când un TIR, care se apropia cu viteză, după cum spun localnicii, nu a reşit să frâneze la timp şi a lovit-o.

Acum, familia nu vrea decât să îl vadă în spatele gratiilor pe cel care le-a omorât copilul. Moarte pentru care nu ar fi singurul vinovat, acuză mama.

DETALII DESPRE ACCIDENT​

O fetiţă de 11 ani a murit într-un accident rutier produs, marţi după-amiază, în localitatea prahoveană Loloiasca, ea fiind lovită de un TIR în timp ce traversa regulamentar, pe o trecere de pietoni. Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe drumul naţional 1B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău, în localitatea Loloiasca.

El este omul bănuit că vinde tinerilor drogul Zombie! Cine se ascunde în spatele nebuniei care a cuprins România!... Drogul „zombie” a băgat SPAIMA în toată România! Imagini din ce în ce mai ȘOCANTE ies la iveală!...
Ultimele știri