Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Îți mai amintești de Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent? Iată ce preocupări are acum artistul!

Vremurile în care era răsfăţatul fanelor a apus demult, iar astăzi a devenit soţ, dar şi tată, de nota 10. Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, este foarte discret atunci când vine vorba de viaţa personală, dar de data aceasta a dat tot din casă.

Vremurile în care era răsfăţatul fanelor a apus demult, iar astăzi a devenit soţ, dar şi tată, de nota 10. Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, este foarte discret atunci când vine vorba de viaţa personală. Cu toate astea artistul a făcut o excepţie și a invitat la el o echipă a emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida, mesaj de solidaritate cu cadrele didactice înainte de începerea anului școlar! Ce o nemulțumește pe prezentatoarea TV! "Mama mea e învățătoare de 41 de ani"

Fostul membru al trupei Akcent este tătic de fetiță și împreună cu familia lui locuiesc într-o casă minunată, unde deține o colecție amplă de discuri pe care le-a câștigat alături de trupa care l-a consacrat.

Artistul a prezentat-o telespectatorilor pe fiica lui Ivana, care este o minune de copil și care seamăna leit cu Sorin pe vremea când avea aceeași vârstă pe care o are fiica lui acum.

Ruby, o nouă problemă de sănătate, la o zi de la intervenția la sâni! Cu ce afecțiune se confruntă artista?

Ce preocupări are acum Sorin Brotnei

Cei doi părinți sunt de părere că ei sunt singurii în măsură să-i dea cea mai aleasă educație copilului lor, de aceea au ales să-și crească singuri fetița, fără ajutor din partea bonelor. Cuplul își mai dorește încă un copil.

Sorin este de origine din Maramureș, acolo unde artistul și-a construit o casă tradițională pe care dorește sa o amenajeze pe placul său și unde vrea să-și petreaca timpul cu cei dragi lui.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus difuzat la Acces Direct.