Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ispitele de la Insula Iubirii, detalii din culise, la Acces Direct: Va fi cel mai „uau” sezon

 

Câteva dintre ispitele din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii au oferit detalii „din culise”, luni, la Acces Direct, precizând că nu ar trebui să fie privite drept „personajele negative” ale emisiunii. 

„Cu siguranță va fi cel mai uau sezon, cel puțin din punctul meu de vedere”, a spus ispita Dana.

Ispita Nicoleta a precizat că ispitele nu trebuie să fie privite drept „personajele negative”, deoarece uneori și concurenților le place „să se joace”.

„Oamenii nu fac diferența între emisiune și viața noastră particulară. Acolo este un joc, atât pentru noi, cât și pentru concurenți. Cred că le place și lor să se joace. Uneori ne terorizează și ei pe noi, nu doar noi pe ei. Nu sunt chiar atât de nevinovați, iar noi ăștia răi”, a spus Nicoleta.

Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii începe astăzi, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest