Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Jessica, o tânără super sexy, ar fi fost hărţuită şi umilită de un milionar: ”Nu știu dacă e bine că am venit aici, sper că nu îmi va face rău!”

O bombă sexy acuză că ar fi fost hărţuită şi umilită de un milionar excentric şi cunoscut de la noi. Acesta ar fi abordat-o pe frumoasa brunetă pe o reţea de socializare şi i-ar fi făcut propuneri indecente. Dar, supărat că bruneta i-ar fi refuzat avansurile, celebrul milionar s-ar fi răzbunat pe tânăra cu forme bombastice.

El, milionar de meserie, ea, o bombă sexy râvnită de bărbaţi. Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri ai României şterge pe jos cu femeile care nu îi pică în plasă. Celebrul milionar nu concepe să fie refuzat de vreo domnişoară care i-a atras atenţia, iar când nu i se face pe plac, răbufneşte.

O frumoasă domnişoară de la noi, pe numele ei Jessica, a fost agresată verbal de unul dintre cei mai cunoscuţi milionari ai României. Afaceristul şi-a dorit-o pe frumoasa brunetă, dar pentru că a fost refuzat, a răbufnit şi a jignit-o pe bomba sexy ca la uşa cortului.

Se pare că orgoliul milionarului este pe măsura averii pe care o deţine şi nu concepe ca vreo femeie să nu stea la cheremul lui oricând are el chef. Celebrul afacerist i-a adresat injurii scandaloase Jessicăi, după ce aceasta a refuzat să se întâlnească cu el. Milionarul a contactat-o de mai multe ori pe bomba sexy şi, sătul de atâtea refuzuri, a răbufnit şi a început să o jignească, depăşind cu mult limita bunului simţ de care ar trebui să dea dovadă un bărbat de teapa lui.

Echipa www.spynews.ro are conversaţiile exclusive dintre cei doi, dar, din respect pentru celebrul milionar, nu îi vom dezvălui identitatea şi vom reda doar o mică parte din disputa celor doi.

Află mai multe detalii despre acest caz teribil, urmărind clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro