Căutare Live

Locații de lux pentru videoclipul soților Stegaru! Imagini din culisele unde Vulpița e vedeta!

Rafaelo, Veronica și Viorel au filmat clipul melodiei "Om bogat sau om sărac" în mai multe locații. Cum arată locurile unde s-au transformat soții Stegaru în actorii principali ai piesei lansate de ei, împreună cu Rafa.

Rafaelo, Veronica și Viorel au filmat clipul melodiei "Om bogat sau om sărac" în mai multe locații.

Două familii i-au găzduit, și și-au pus la dispoziție locuințele pentru ca Rafaelo, Veronica și Viorel să ajungă în trendingul internațional.

Așa a devenit casa artistului Zenys, platoul de filmare în care protagoniștii principali au fost Vulpița și Viorel, coordonați de Rafaelo.

Vulpița, prima ei zi de muncă! A semnat contractul și a devenit independentă! |Video

Palatul este unul parcă rupt din basme, iar Vulpița s-a simțit cu siguranță o prințesă pe timpul filmărilor pentru videoclipul celei de a treia piesă a cărei protagonistă este.

Urmăriți cum arată ambele locații în care s-a filmat videoclipul piesei " Om bogat sau om sărac", accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Vulpița, prima ei zi de muncă! A semnat contractul și a devenit independentă! |Video... Viorel, foc și pară! Acuzații fără precedent! Bărbatul a sărit la gâtul Vulpiței! |Video...
Ultimele știri