Căutare Live

Luis Gabriel și Haziran se pregătesc să devină părinți. Ce spun cei doi despre această etapă a vieții lor și când vor face nunta

Luis Gabriel și Haziran au fost prezenți în emisiunea Acces Direct de astăzi, unde au vorbit despre sarcină și despre nunta pe care urmează să o organizeze.

Luis Ganriel și Haziran se pregătesc să devină părinți. Ce spun cei doi despre această etapă a vieții lor și când vor face nunta

Instagram

Luis Gabriel și iubita lui, Haziran, urmează să devină părinți, însă au avut parte de o cumpănă în viața lor de cuplu. Cei doi aveau gemeni, însă l-au pierdut pe unul dintre cei doi. Prezenți în emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, aceștia au făcut o serie de dezvăluiri despre relația lor.

Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți și au aflat de la numeroloaga vedetelor ce sex va avea copilul

Luis Gabriel și partenera sa de viață, Haziran, se pregătesc să devină părinți. Cei doi iubiți au aflat de la numeroloaga vedetelor ce sex va avea copilul celor doi. Întrebați de Mirela Vaida despre mai multe chestiuni cu privire la relațai lor de iubire, cei doi au fost ca o carte deschisă și au răspuns tuturor întrebărilor.

Citește și: Luis Gabriel și Haziran au pierdut unul dintre copii. Tânăra era însărcinată cu gemeni. Ce spun despre întâmplare

„Luis Gabriel și Haziran află ce le rezervă viitorul, după ce au aflat că vo fi părinți”, i-a prezentat Mirela Vaida pe cei doi cântăreți.

„Eu am venit acum din Italia, am avut concert. Noi ne-am pregătit de fetiță. Vrem să fie totul bine 100%. Noi bănuim că ar fi fetișă, ne-a dat un pont doctorul”, spune Luis Gabriel.

„Nu mă plâng de sarcină, nu am o sarcină toxică, am grețuri, dar încep să se rărească. Nu am probleme cu mâncărurile, cu fumul de țigară. Am poftă de orice, aș mânca orice”, spune Haziran, întrebată de Mirela Vaida dacă duce o sarcină grea.

„Era foarte calmă înainte. Și când plec îi dau un mesaj frumos și ea plânge, e foarte sensibilă, noi suntem împreună de un an și câteva luni. Eu am termen de nuntă, peste doi ani. Vom face o cununie restrânsă, după nunta”, au vorbit cei doi despre nuntă.

Luis Gabriel și Haziran au pierdut unul dintre copii

Se pare că lucrurile sunt puțin altfel decât la o sarcină normală pentru Haziran. Aceasta a rămas însărcinată cu gemeni, dar din nefericire unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție, sarcina fiind ajunsă la 6 săptămâni.

Citește și: Luis Gabriel va deveni tată! Iubita lui, Haziran, este însărcinată. Cum au dat vestea cei doi cântăreți

„Trebuia să ajung la emisiune de ziua mea și atunci s-a simțit rău, a sângerat, și am fost la spital. Ne-am speriat. Noi nu știam că avem gemeni. Trebuie eliminat complicațiile, a fost un stres foarte mare”, au mai spus cei doi cântăreți.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

„Noi ne-am dorit să rămână însărcinată, să avem un copil, indiferent dacă e fetiță, băiețel sau gemeni”, spune Luis.

Numeroloaga vedetelor le-a explicat cuplului Luis Gabriel și Haziran ce sex va avea copilul lor și dacă se vor înțelege în cuplu.

„Exact peste doi ani veți mai avea un copil. Va fi fetiță primul vostru copil. Sunteți foarte compatibili, dar aveți discuții, conflicte. Peste 18 ani veți avea un conflict major, iar dacă nu rezolvați, veți ajunge la divorț sau despărțire”, au fost previziunile oferite de numeroloaga vedetelor, prezentă în emisiunea Acces Direct prezentată de Mirela Vaida.

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de ... Tita Bărbulescu a decedat, dar a lăsat în urmă multe întrebări. Pe cine acuză nepoata artistei că a profitat de banii ei...
Ultimele știri