Maria Constantin iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a răpit inima. „Sunt o norocoasă”

Celebra cântăreață Maria Constantin a dezvăluit în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că a lansat o piesă surprinzătoare. Artista are vești bune și în plan personal!

Maria Constantin a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea „Acces Direct”

Viaţa i-a dat şi bune şi rele, dar astăzi este mai radioasă ca oricând. Maria Constantin are grijă de cariera ei muzicală, dar nici în viaţa personală nu stă deloc rău. De curând, artista a înregistrat o nouă piesă şi se pare că trăieşte şi o nouă poveste de iubire.

Maria Constantin a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea Acces Direct

Invitată la emisiunea „Acces Direct”, celebra cântăreață a dezvăluit mai multe detalii despre noua sa piesă lansată, numită „Petrecerea fetelor”. Videoclipul a adunat deja mii de vizualizări, semn că piesa se bucură deja de mult succes în rândul fanilor.

citește și: Maria Constantin, prima apariție alături de noul iubit. Ce spune artista despre bărbatul din viața sa

„Spre deosebire de alți colegi de muncă, eu sunt o norocoasă, am avut parte de multe evenimente și sunt o fericită. Dumnezeu mă iubește, fiindcă am putut să-mi practic meseria pe care o fac de la vârsta de șapte ani”, a mărturisit Maria Constantin.

De asemenea, cântăreața a vorbit despre băiatul său, care încearcă să se adapteze școlii online, dar și despre noul său partener de viață!

Ce detalii a dezvăluit Maria Constantin despre noua sa relație și în ce măsură vrea să ajungă din nou la altar? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct”!

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri