Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Marian Cozma, artistul care cântă „Un trandafir crește la firida mea”, are o familie superbă! Cum arată casa acestuia

Marian Cozma este interpretul celebrei melodii aromâne „Un trandafir crește la firida mea”, dar puțini știu ce familie frumoasă are artistul!

Prin intermediul unui apel video, Marian Cozma a prezentat în timpul emisiunii Acces Direct ce familie frumoasă are, dar și cum își petrece Paștele alături de cei dragi.

Acces Direct a fost la Constanţa, în casa artistului preferat al lui Gheorghe Hagi! Marian Cozma e şi cel care a compus imnul echipei regelui fotbalului românesc. Cântărețul are o familie frumoasă şi o casă construită după gustul soţiei, Olimpia.

CUM ARATA FAMILIA CÂNTĂREȚULUI MARIAN COZMA

Aflat în comuna Lumina din județul Constanța, Marian Cozma a petrecut momente de neuitat alături de familie. Și fiindcă toată lumea se afla la masă, băieții acestuia au rostit o rugăciune înainte de-a se bucura de bucatele tradiționale de Paște.

Marian Cozma, artistul care cântă „Un trandafir crește la firida mea”, are o familie superbă! Cum arată casa acestuia

Acasă la cântărețul Marian Cozma

Momentul emoționant a fost urmat apoi de ciocnitul ouălor de Paște, dar și de numeroase dezvăluiri făcute de soția lui Marian Cozma!

citește și: Show de senzație! Cum cântă Mihai Trăistariu piesa „Un trandafir crește la firida mea”

Cum arată familia artistului care interpretează celebra piesă „Un trandafir crește la firida mea”? Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Acces Direct!

DESPRE MARIAN COZMA

Artistul s-a născut la data de 1 martie 1987 și este cunoscut pentru faptul că abordează genuri diverse (muzică lautarească, populară, de petrecere etc).

Formația sa, intitulată Taraful Marian Cozma, își propune să ofere românilor muzică de petrecere de calitate. În prezent, artistul locuiește în Constanța, este căsătorit și are doi băieți.

Video