Căutare Live

Cum arată apartamentul de lux al reginei cosmeticelor! Medeea, mărturisiri neașteptate: ”Tata m-a ajutat să-mi pun ideile în practică!”

Candelabre elegante şi mobilier tapiţat cu cea mai scumpă catifea, dar şi un şemineu vintage, care valorează o avere. Nu, nu este vorba despre interiorul unui castel, dacă aşa v-aţi fi imaginat. Toate acestea se găsesc într-un apartament de lux, chiar din Bucureşti.

Candelabre elegante şi mobilier tapiţat cu cea mai scumpă catifea, dar şi un şemineu vintage, care valorează o avere. Nu, nu este vorba despre interiorul unui castel, dacă aşa v-aţi fi imaginat. Toate acestea se găsesc într-un apartament de lux, chiar din Bucureşti.

Medeea, cunoscută drept Regina Cosmeticelor, este o tânără care a pornit o afacere cu creme, în urmă cu câțiva ani, iar acum se află în topul celor mai de succes oameni de afaceri din România. Și se mândrește și cu o casă superbă.

Multă culoare, candelabre peste tot, mobilă albă, făcută la comandă şi un şemineu. Ai putea să juri că eşti într-un muzeu, însă e un apartament, chiar în centrul Bucureştiului. Unul foarte luxos, decorat cu piese unicat și dotat cu o baie sofisticată, cum nici în reviste nu găseşti! Iar proprietara este Medeea, o tânără de doar 27 de ani, care a dat lovitura în afaceri cu produsele de înfrumuseţare pe care le vinde în toată lumea. Noi i-am făcut o vizită şi am descoperit un mic palat în care te simţi ca într-un basm!

”Locuiesc aici de vreo doi ani, când am făcut masterul. M-am mutat în zonă și am zis că e în regulă aici. Am vrut să merg pe un stil clasic și în același timp modern, lucruri cât mai simple. După cum se vede mobilă e destul de simplă și m-am axat mai mult pe tablouri și pe detalii de acest gen.”, a povestit tânăra.

Tânăra se mândrește cu o bucătărie elegantă, în care mobila albă, din lemn, obiectele de decor, scaunele din cea mai fină catifea și tablourile făcute chiar de tânăra proprietară îi dau un aer aparte acestei încăperi.

Evident, tânăra este posesoarea unor colecții extraordinare de pantofi de la designeri celebri, cu toc îmbrăcat în pene ori pene semiprețioase, dar și de genți.

După bucătăria cochetă și colecţia uimitoare de pantofi, a urmat sufrageria elegantă în care domnește o atmosferă de poveste. Toate piesele de mobilier sunt făcute la comandă și lucrate cu multă migală. Scaunele sunt tapiţate cu materiale fine și cusute cu fire. aurii. În mijlocul camerei se află un şemineu elegant ca la marile castele. Cele două candelabre elegante strălucesc precum diamantele și luminează întreaga încăpere. Iar pereţii sunt decoraţi cu tablouri semnate de pictori celebrii. Ce mai, stilul clasic și luxuriant predomină peste tot în casă.

Pentru mulţi oameni, baia este cel mai puţin important loc din casă. Însă nu e și cazul Medeei. Baia sa e învăluită în lux și plină cu parfumuri sofisticate. Tânăra a visat mereu la o baie de vis, aşa că primul lucru pe care şi l-a cumpărat în casă a fost. cada. Acolo este colţişorul ei de răsfaţ preferat. Are până şi tablouri şi flori în această încăpere. La urma urmei, ce poate fi mai plăcut decât să te scufunzi într-o cadă elegantă, plină de spumă, după o zi obositoare de muncă.

Răzvan Ciobanu și-a întâlnit criminalii? „L-au luat la rost, arăta ca un câine certat de stăpân...”... A ”călcat” strâmb după 17 ani de căsnicie și doi copii! Un maneslist celebru, surprins în compania unei dansatoare celeb...
Ultimele știri