Căutare Live

Mirela Vaida, extrem de revoltată: Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pentru că arăt realitatea la televizor

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este extrem de revoltată. Moderatoarea a primit somații și amenzi pentru că arată la televizor realitatea din România.

Mirela Vaida, ieșire nervoasă, în direct din cauză că a primit somații și amenzi, pentru că a spus la televizor că sunt mulți copii în România care nu au apă și săpun în plină pandemie de coronavirus.

"Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pentru că arăt realitatea la televizor", a mărturisit Mirela Vaida.

Pentru a 14-a săptămână consecutiv, Acces Direct, lider de audiență pe toate segmentele de public

Mirela Vaida - prezentatoarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida este solista vocală a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București, a terminat, în 2006, un master în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media 9,66, terminând înainte facultatea cu media de licență 9,35.

De când a intrat în lumina reflectoarelor, a fost tot timpul discretă cu viața sa personală. Cu toate acestea, se bucură de popularitate, ea nescăzând în pauzele dedicate creșterii copiilor săi: Carla, în vârstă de 4 ani, Vladimir, de aproape 3, și Tudor Ștefan, care a venit pe lume în 2019.

Sorin Ovidiu Bălan și Mara Bănică, dans de senzație la Acces Direct! Mirela Vaida: „N-ai cum, ce-i asta?!”

Acum este la cârma emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 și mulți au început să o urmărească de pe vremea când dirija show-ul ”Mireasă pentru fiul meu”. De știut este că nu aceea a fost prima întâlnire cu televiziunea pentru ea.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Duelul anului! Viorel, confruntare explozivă cu Rafaelo! Artistul îi este cel mai mare duşman: "Să o iei acasă la t... I-a spart capul cu prăjina! O femeie din Călărași a fost atacată din senin de vecina sa...
Ultimele știri