Motivul conflictelor dintre Robert Târnăveanu și soția lui! Cei doi locuiesc într-un "castel" cu lumânări și flori

Ar fi putut să cânte muzică clasică, dar a ales folclorul şi e convins că în viaţa anterioara a fost un rege! Are o casă superbă cu o mini cramă, două fetiţe adorabile şi o soţie care e pasionata de croitorie. Iar, când nu are spectacole, găteşte şi mai ales visează că vă fi, cândva, conte!

Robert Târnăveanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. Acesta are tot ce-și dorește, deoarece se poate lăuda cu o carieră de succes în domeniul artistic, dar și cu o familie minunată, formată din soția lui Mihaela și cele două fiice superbe.

Care este motivul conflictelor dintre Robert Târnăveanu și soția lui

Mulți s-au întrebat care este motivul conflictelor dintre Robert Târnăveanu și soția lui! Cei doi locuiesc împreună într-o casă în stilul unui castel, cu flori și lumânări.

Chiar dacă în familia lui există multă armonie și iubire, Robert Târnăveanu a mărturisit că mai există și momente în care se ceartă cu soția lui. Motivul? Artistul de muzică populară este „obsedat de curățenie și ordine.

Totodată, cântărețul a dezvăluit că pe lângă pasiunea pentru muzică iubește să gătească, în timp ce partenera lui de viață este îndrăgostită de croitorie.

„Eu gătesc de toate. Dacă mă cert cu nevastă-mea, mă cert din cauza curățeniei sau a ordinii. Nevasta mea face fustițe, rochițe, colanți, ciorapi bluzițe, căciulițe. Este o mare croitoreasă”, a declarat Robert Târnăveanu.

Cei doi locuiesc într-o casă în stilul unui castel, cu flori și lumânări!

Artistul și soția lui locuiesc alături de fiicele lor într-o casă asemeni unui castel, cu multe flori și lumânări, Robert Târnăveanu fiind fascinat de viețile regilor. Ba mai mult, acesta este de părere că într-o altă lume ar fi fost împărat.

„Îmi plac lumânările, nu știu, să fi fost într-o altă lume vreun regre, împărat. Mă văd într-un castel, într-o pustietate, să nu vină nimeni, doar sălbăticiunile”, a mai spus el.

Pentru mai mult detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole
Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri