Naşii Ramonei de la Clejani, acuzații grave pentru faimosul ei tată. Ce dezvăluiri au făcut

Ramona de la Clejani este apărată de către părinții săi, după scandalul în care a fost implicată.

Ramona de la Clejani este apărată de către părinții săi, după scandalul în care a fost implicată. Cenușereasa de la Clejani se teme pentru ea și viața celor trei fetițe din cauza fratelui ei care continuă să o amenințe.

Antena 1

"Cenușereasa de la Clejani" se teme pentru ea și viața celor trei fetițe din cauza fratelui ei care continuă să o amenințe.

Nașii Ramonei povestesc că în copilărie, celebra cântăreață a trăit în sărăcie și a fost nevoită să cerșească, dar acum se bucură de un succes enorm. Cântăreața ar fi fost jignită pe rețelele de socializare, iar nașii fetei sunt alături de ea și o susțin. Dezvăluirile pe care ei le-au făcut sunt surprinzătoare.

Povestea Ramonei de la Clejani, care a crescut în sărăcie

Ramona a primit jigniri de la soția tatălui său în mediul online pentru că tatăl ei biologic refuză să o recunoască. De asemenea, fiul soților Clejani a amenințat-o pe sora lui vitregă, vorbindu-i foarte urât.

Tânără brunetă le mulțumește fanilor pentru susținerea pe care a primit-o. Tatăl Ramonei a trimis o notificare și nu dorește ca numele lui și al familiei sale să nu mai fie folosit atunci când vine vorba de viața particulară, fiind artiști celebrii.

Ramona a povestit ieri în cadrul emisiunii Acces Direct că își dorește ca tatăl ei să o recunoască și dorește, de asemenea, și foloase materiale. Pentru că a crescut departe de tatăl ei, Ramona și-ar fi dorit să beneficieze și el de iubirea, aprecierea și averea care i se cuvine.

"Nici nu e nevoie să îi pronunț numele, e tatăl meu", a spus Ramona.

Ramona a mărturisit că cea mai grea perioadă din viața ei a fost când era însărcinată în luna a șaptea și cânta pe străzile din Londra pentru a-și câștiga existența. Mama Ramonei este celebra Viorica Rudăreasa și de la ea și tatăl său, Ramona a moștenit talentul.

“Nu l-am condamnat pe tatăl meu și nu l-am sunat. Nu știu cine l-a sunat și m-a văzut că cântam la Londra pe străzi”, a mărturisit Ramona.

Ce dezvăluiri face nașul copiilor Ramonei de la Clejani

Ion Enache, nașul copiilor Ramonei, a intrat în direct pentru a o susține pe Ramona. El a cunoscut-o pe Ramona în România în fața salonului fetei sale. Ramona era însărcinată și vindea legume în fața salonului din Militari.

Ion a luat-o pe Ramona în salon în timpul unei furtuni și așa s-au apropiat. Fetele domnului Enache au dorit să o ajute, fiind însărcinată. El mărturisește că Ramona îl respectă enorm pe tatăl ei pentru că nu le-a spus celor din familia Enache că este fiica marelui artist.

Domnul Ion Enache este foarte revoltat că tatăl Ramonei nu a iubit-o și nu a avut grijă de ea, după ce a câștigat milioane și niciodată nu a ajutat-o. Ramona și-a crescut singură cele trei fete, locuind într-o casă dărăpănată, cu ciolofan în geam, unde toți dormeau în același pat.

Nașul copiilor Ramonei a mai povestit un incident, de acum 12 ani, când Ramona era în ploaie în fața casei soților Clejani, iar tatăl Ramonei a sunat la poliție și a alungat-o pe propria fiică, fără să își dorească să o mai vadă sau să o recunoască drept copilul său legitim. Cu toate acestea, Ramona are analizele care dovedesc cine e tatăl ei biologic. Ramona a mai povestit că tatăl ei i-a spus atunci la poartă că știe că e tatăl ei, dar e făcută din greșeală.

Ultimele știri