Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Revoltător! O fetiță de doi ani a murit de foame! Mama a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a "uitat" să o hrănească

 

Revoltător! O fetiţă de nici doi anişori din judeţul Suceava ar fi murit de foame! Copila, pe nume Daria se afla doar în grija tatălui, de când mama a plecat la muncă, în străinătate. Daria ar fi dat semne că se simte rău, însă tatăl ar fi ignorat acest lucru şi nu ar fi chemat salvarea.

Poveste de-a dreptul şocantă, într-un sat de lângă Fălticeni. O fetiţă de nici doi anişori ar fi murit. cu zile! Micuţa s-ar fi prăpădit din cauza faptului că ar fi fost ţinută nemâncată.

Daria se afla în grija tatălui când i s-a făcut rău, mama fetiţei fiind plecată la muncă în străinătate. Bărbatul ar fi lăsat-o pe micuţă să sufere, minute bune, scrie presa locală, până s-a hotărât, într-un final, să o ducă pe fetiţă la soacra lui, în satul vecin. Femeia ar fi fost cea care ar fi sunat la ambulanţă, în al 12-lea cea. Dar pentru micuţa Daria a fost prea târziu. Fetiţa a fost dusă în stare gravă la spital şi diagnosticată cu anemie severă şi insuficienţă respiratorie. Câteva ore mai târziu, Daria s-a stins.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI