Căutare Live

O nouă vecină dă târcoale soților Stegaru. Ce detaliu a înfuriat-o la culme pe Veronica: "Să nu mai vină pe la noi"

Nu se plictisesc nicio clipă unul în compania celuilalt! Veronica şi Viorel muncesc, cot la cot, din zori şi până-n seară! Ei bine, cei doi fac echipă bună şi în bucătărie.

O nouă vecină dă târcoale soților Stegaru. Ce detaliu a înfuriat-o la culme pe Veronica: "Să nu mai vină pe la noi"

Este linişte în noua curtea a familiei Stegaru pentru moment. Cei doi s-au pus pe rteabă de când sunt noii proprietari ai unei case din Buzău.

În bucătăria soţilor Stegaru a fost multă voie bună. Cei doi au cântat şi au dansat, în timp ce mâncarea era pe foc. Veronica, mare gospodină s-a pus pe gătit alături de Viorel. În casa celor doi și-a făcut apariția Iasmina, vecina care le-a mai dat o mână de ajutor și atunci când au făcut curățenie generală.

De data aceasta, Veronica s-a simțit deranjată de prezența Isminei, deși vecina s-a ținut doar de muncă. Viorel a intrat în vorbă cu prietena Veronicăi, fapt care i-a adus un mare disconfort acesteia.

Veronica nu îi mai permite lui Viorel să glumească cu Iasmina și nici nu mai vrea ca cea pe care a numit-o prietenă cu câteva zile în urmă să le mai calce pragul casei.

Iasmina a declarat la Acces Direct că nu are nicio legătură cu Viorel și că tot ceea ce a încercat să facă a fost să îi ajute la casă pe soții Stegaru.

Ieri, în timp ce erau la poartă, soţii Stegaru au avut parte de o surpriză din partea Iasminei, care a venit cu încântare să o cunoască pe Vulpița, dar și să o ajute la treaba din gospodărie.

"Am văzut că te-ai mutat aici şi poate ai nevoie de ajutor", spune Iasmina.

Veronica şi noua ei prietenă, Iasmina nu au zăbovit prea mult şi s-au apucat de treabă. Și deși Iasmina i-a demonstrat Veronicăi că singura sa intenție este de a le da o mână de ajutor, soția geloasă s-a înfuriat când a simțit că Viorel se apropie de altă femeie și a cerut ca vecinii să nu mai vină la ea acasă.

Schimbări majore la "reședința" soților Stegaru. Cum arată acum casa în care Vulpița și Viorel locuiesc... Vulpița, scene puternice de gelozie. Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x