Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

O nouă vecină dă târcoale soților Stegaru. Ce detaliu a înfuriat-o la culme pe Veronica: "Să nu mai vină pe la noi"

Nu se plictisesc nicio clipă unul în compania celuilalt! Veronica şi Viorel muncesc, cot la cot, din zori şi până-n seară! Ei bine, cei doi fac echipă bună şi în bucătărie.

O nouă vecină dă târcoale soților Stegaru. Ce detaliu a înfuriat-o la culme pe Veronica: "Să nu mai vină pe la noi"

Este linişte în noua curtea a familiei Stegaru pentru moment. Cei doi s-au pus pe rteabă de când sunt noii proprietari ai unei case din Buzău.

În bucătăria soţilor Stegaru a fost multă voie bună. Cei doi au cântat şi au dansat, în timp ce mâncarea era pe foc. Veronica, mare gospodină s-a pus pe gătit alături de Viorel. În casa celor doi și-a făcut apariția Iasmina, vecina care le-a mai dat o mână de ajutor și atunci când au făcut curățenie generală.

De data aceasta, Veronica s-a simțit deranjată de prezența Isminei, deși vecina s-a ținut doar de muncă. Viorel a intrat în vorbă cu prietena Veronicăi, fapt care i-a adus un mare disconfort acesteia.

Veronica nu îi mai permite lui Viorel să glumească cu Iasmina și nici nu mai vrea ca cea pe care a numit-o prietenă cu câteva zile în urmă să le mai calce pragul casei.

Iasmina a declarat la Acces Direct că nu are nicio legătură cu Viorel și că tot ceea ce a încercat să facă a fost să îi ajute la casă pe soții Stegaru.

Ieri, în timp ce erau la poartă, soţii Stegaru au avut parte de o surpriză din partea Iasminei, care a venit cu încântare să o cunoască pe Vulpița, dar și să o ajute la treaba din gospodărie.

"Am văzut că te-ai mutat aici şi poate ai nevoie de ajutor", spune Iasmina.

Veronica şi noua ei prietenă, Iasmina nu au zăbovit prea mult şi s-au apucat de treabă. Și deși Iasmina i-a demonstrat Veronicăi că singura sa intenție este de a le da o mână de ajutor, soția geloasă s-a înfuriat când a simțit că Viorel se apropie de altă femeie și a cerut ca vecinii să nu mai vină la ea acasă.

Video