Căutare Live

Părinții Veronicăi Stegaru,dezvăluiri despre relația ei cu Costel. Ce spun aceștia despre fiica lor: "A făcut tot satul de rușine"

Mama Veronicăi o sfătuiește pe fata ei să își găsească de muncă pentru a-și putea crește copiii, dar se pare că aceasta nu vrea.

Părinții Veronicăi fac dezvăluiri despre relația ei cu Costel. Ce spun aceștia despre fiica lor : “A făcut tot satul de rușine”

În legătură cu Costel și Cătălina, mama Veronicăi spune că Veronica și Costel s-au întâlnit vara trecută, în lipsa Cătălinei. Deși Vulpița și Cătălina au fost cele mai bune prietene, se pare că acum au ajuns dușmance.

Mama Veronicăi mai spune despre Viorel că e puturos pentru că el încă nu are un loc de muncă.

Viorel mărturisește că aseară Veonica a primit telefon de la socrii săi, iar aceștia o îndeamnă să facă întrerupere de sarcină dacă ea nu vrea să rămână cu Viorel. Femeia își sfătuiește fiica să nu rămână alături de un bărbat dacă nu îl iubește, îndemnând-o să se despartă dacă nu se înțeleg.

De asemenea, Viorel susține că s-a angajat pentru a-I oferi un trai mai bun familiei lui.

Tatăl Veronicăi spune că nu și-a sfătuit niciodată fata să facă avort, ci să muncească.

“Du-te acasă și nu mai sta pe spinarea oamenilor la București”, spune domnul Secuianu.

“Eu nu-l mai vreau în viața fetei!”, a completat acesta și a întrerupt convorbirea.

Viorel îl atacă pe tatăl Veronicăi spunând că nu e puturos și amintește de perioada cruntă prin care a trecut Vulpița, atunci când tatăl ei o abuza.

Viorel Stegaru vrea să facă testul de paternitate! Ce spune despre acuzațiile de infidelitate care i se aduc Vulpiței Ve... Vulpița primește casă nouă în Buzău. “Mie îmi dau lacrimile”...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x