Părinții Veronicăi Stegaru,dezvăluiri despre relația ei cu Costel. Ce spun aceștia despre fiica lor: "A făcut tot satul de rușine"

Mama Veronicăi o sfătuiește pe fata ei să își găsească de muncă pentru a-și putea crește copiii, dar se pare că aceasta nu vrea.

Părinții Veronicăi fac dezvăluiri despre relația ei cu Costel. Ce spun aceștia despre fiica lor : “A făcut tot satul de rușine”

În legătură cu Costel și Cătălina, mama Veronicăi spune că Veronica și Costel s-au întâlnit vara trecută, în lipsa Cătălinei. Deși Vulpița și Cătălina au fost cele mai bune prietene, se pare că acum au ajuns dușmance.

Mama Veronicăi mai spune despre Viorel că e puturos pentru că el încă nu are un loc de muncă.

Viorel mărturisește că aseară Veonica a primit telefon de la socrii săi, iar aceștia o îndeamnă să facă întrerupere de sarcină dacă ea nu vrea să rămână cu Viorel. Femeia își sfătuiește fiica să nu rămână alături de un bărbat dacă nu îl iubește, îndemnând-o să se despartă dacă nu se înțeleg.

De asemenea, Viorel susține că s-a angajat pentru a-I oferi un trai mai bun familiei lui.

Tatăl Veronicăi spune că nu și-a sfătuit niciodată fata să facă avort, ci să muncească.

“Du-te acasă și nu mai sta pe spinarea oamenilor la București”, spune domnul Secuianu.

“Eu nu-l mai vreau în viața fetei!”, a completat acesta și a întrerupt convorbirea.

Viorel îl atacă pe tatăl Veronicăi spunând că nu e puturos și amintește de perioada cruntă prin care a trecut Vulpița, atunci când tatăl ei o abuza.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri