Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Povestea de dragoste interzisă! O tânără de 25 de ani s-a iubit ca-n filme cu o fată de 21 de ani, iar acum o caută cu disperare! ”Unde ești, viața mea!”

Povestea de dragoste interzisă! O tânără de 25 de ani s-a iubit ca-n filme cu o fată de 21 de ani, iar acum o caută cu disperare

Cristina isi caută cu disperare iubita

O tânără de 25 de ani s-a iubit ca-n filme cu o fată de 21 de ani. Însă, după doar un an de relaţie, rudele le-au despărţi. E drama pe care o trăieşte Cristina Vasile, tânăra care plânge zi şi noapte după iubita sa. Nu mai ştie nimic de ea şi vrea să o vadă, cu orice preţ, dar familia fetei se împotriveşte, acuză Cristina.

”Unde eşti, iubirea mea? Unde eşti, viaţa mea? De ce nu vii la mine, puiul meu? Ştiu că nu poţi, fata mea, că eşti închisă!”

Cu obrajii inundaţi în lacrimi şi cu o voce tremurândă, Cristina îşi strigă iubita. pe stradă. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, iubeşte o fata cu 4 ani mai mică decât ea. Însă dragostea lor este. interzisă de rudele partenerei de 21 de ani. Acestea, acuză Cristina, au luat-o de lângă ea cea pe care o consideră jumătatea sa!

Unde este Maria, iubita sa și de ce familia se împotrivește iubirii, aflați din video-ul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!